hpfunny Odesláno 9. července 2014 Sdílet Odesláno 9. července 2014 Odpověď08. 07. 2014 - 18:43 Dobrý den, zprovoznění HBO GO připravujeme brzy, přesný termín však zatím neznáme. Alena, UPC Facebook tým Jak vidno zříti, tak v poradně jako obvykle vědí kulový. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 9. července 2014 Sdílet Odesláno 9. července 2014 Tak jsem se (letos) už potřetí zaregistroval, na jak dlouho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 9. července 2014 Sdílet Odesláno 9. července 2014 Tak potvrzeno. Dobrý den Radku, potvrzujeme Vám, že již byl spuštěn testovací provoz HBO GO. Zákazníci UPC, kteří využívají službu HBO a současně jsou registrovaní do Moje UPC mohou tuto službu již využívat. Alena, UPC Facebook tým Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fabiak Odesláno 9. července 2014 Sdílet Odesláno 9. července 2014 Dobrý den, služba HBO GO bude k dispozici zdarma pro všechny klienty UPC, kteří využívají programovou nabídku Supreme, Superfilm nebo HBO. Alena, UPC Facebook tým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 9. července 2014 Sdílet Odesláno 9. července 2014 Tak jsem to zkoušel se zaregistrovat a pořád mi to píše "Přístup odepřen".Na technické podpoře bohužel neví co s tím.Jinak super služba:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník inko1 Odesláno 9. července 2014 Sdílet Odesláno 9. července 2014 Já jsem se zaregistroval bez problémů a funguje to.Menší problém mám při příštím přihlášení.Nevezme mi to uživatel.jméno,hodí to do moje UPC,tam se přihlásím,jdu zpět na HBO GO,přihlásím se a je to OK.Tak nevím,zda to tak patří,nebo to blbne jen mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 9. července 2014 Sdílet Odesláno 9. července 2014 Zkus smazat cookies respektive zkus jiný prohlížeč. Dík za radu,dle informací z UPC nejsem sám. Používám v podstatě už jen Chrome,a nikdy nebyl problém s cookies. Až tak mě to netrápí,věřím že časem tomu vychytaj mouchy,spíš mě vždy u UPC zaráží jak argumentujou při spouštění nových služeb tím,že je spustěj až vše pořádně odskoušej a otestujou,aby vše bylo bez problému a nikdy to tak není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. července 2014 Sdílet Odesláno 10. července 2014 Ne na vše se přijde a nikdy nejde ozkoušet vše. Evidentně to ale funguje, což se předtím rozhodně říci nedalo Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 10. července 2014 Sdílet Odesláno 10. července 2014 Já v podstatě počítač čistím přes ccleaner několikrát denně,a stejně to nefunguje. Uvidíme. Ale už jsem mi podařilo naknec zaregistrovat,ale to spouštění mi připada dost složité,a také se přihlásim pouze když se nejprve klasicky přihlásím do Moje UPC na stránkách UPC,potom teprve jde přihlášení do HBO Go.Když se chci přihlásit rovnou do HBO Go tak mi to hlásí pořád stejnou hlášku přístup odepřen"Tím usuzuji že o cokies nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 10. července 2014 Sdílet Odesláno 10. července 2014 Tipuju na chybu v databázi Moje UPC, řešit s KC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.