Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

A zkusil jsi dát režim na celou obrazovku a umístit kursor myši někam doprostřed obrazovky? Mě ten náhled vždycky po pár sekundách zmizí.

Odesláno

To ano. A co nechápu, že to nešlo a teď už je to v pohodě. Jen to trvá delší dobu.

Odesláno

Zatím jsem nezjistil (ani nehledal), kde a jak zjistit případně změnit rozlišení a jak zjistit datový tok. V podstatě je mi to ale jedno (mám 32" a 4,5 dpt :( )

Odesláno

Po zaregistrovani na HBO GO mi ide na PC prehrat len trailer,film nie.Vyskusane v prehliadaci chrome aj explorer.Moze s tym mat nieco spolocne doplnok Silverlight?Verziu Silverlightu mam 5.1.V TV a mobilnom tel. idu filmy bez problemov.

MWSnap0014l7g.jpg

MWSnap0024nci.jpg

Odesláno

Když otevřu aplikaci HBOgo na iPadu mini objeví se okno v výzvou k přihlášení registrovaného zákazníka... a do několika sekund vždycky spadne. Dovedli byste mi poradit?

Děkuju

Odesláno

Mám stejnej problém když chci zadat operatora UPC aplikace spadne, po kliknutí na jiného třeba O2 aplikace pokračuje dále k registraci. Díky za radu

Odesláno

Jedná se o testovací provoz, takže nahlaste na KC...

Odesláno

Registrace na iPADu nefunguje, ale přihlašení už ano. Takže se zaregistrujte na jiném zařízení, třeba PC a potom se pouze v iPADu přihlašte. Vše funguje výborně. HBO GO odzkoušeno na iPADu 3, Telefonu S4 a SAMSUNG SMART TV.

Odesláno

Díky za radu už to funguje

Odesláno

...mě to teda nefachá... na ipadu jenom když kliknu na UPC jako providera spadne mi to. H

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague