Návštěvník adam222 Odesláno 21. června 2014 Sdílet Odesláno 21. června 2014 Kúpil som nový wifi router d-link di-524 a vždy keď ho zapojím tak mi LINK bliká oranžovo a tak isto mi aj vzadu kde sa napája v PC kábel na internet sieti tak tiež oranžovo a modem mi s toho padá (cca 1x za 2h).Ale keď wifi router odpojím a napojím všetko na modem tak to ide normálne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. června 2014 Sdílet Odesláno 21. června 2014 to sis určitě nekupoval novej router, ale nějakej historickej krám z druhý nebo třetí ruky... proč ses nejdřív nezeptal, co máš koupit? ono by úplně stačilo si to tady pročíst Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník adam222 Odesláno 21. června 2014 Sdílet Odesláno 21. června 2014 Zistil som to že som nehal normálne zapojený modem a aj tak to padlo ... ono svieti iba power a potom sa to zase naštartuje že by bol problém v modeme ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. června 2014 Sdílet Odesláno 21. června 2014 jestli to blbne i bez routeru, tak bude chyba nejspíš někde na straně upc 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník adam222 Odesláno 22. června 2014 Sdílet Odesláno 22. června 2014 Takže buď UPC niečo robí alebo modem. Ak to neprestane mal by som požiadať o nový modem alebo ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 22. června 2014 Sdílet Odesláno 22. června 2014 nahlásit výpadky, popsat problémy 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. července 2014 Sdílet Odesláno 2. července 2014 Ahoj, tak posledni asi tejden mam problemy s internetem. Docela casto mam kratkodobe vypadky. Dnes uz asi 5x - a chvili dokonce neslo ani telefonovat. Mam primo pripojen TC7200 celej rok a půl byl klid, nikdy jsem vypadky nemel. Koukal jsem do setup modemu a vidim tam, ze mam spatnej signal - kolisa kolem 36 - drive byl pres 41 a slo vse OK. Bydlim Praha 4 - Nusle. Ma nekdo podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. července 2014 Sdílet Odesláno 2. července 2014 Modem jste už restartoval? Dále dotáhněte koax u modemu i u zásuvky. Za rok se povolí cca o 1/4 otáčky. Jestli i poté bude špatný signál, volejte na technickou podporu UPC -> Jsou tam nonstop. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.