Odesláno 21. června 2014 10 let Někdo si s něčím zase hrál? Už pár dnů je to plné nesmyslů. Jako příklad může posloužit dnešní Poirot na ČT2. V EPG odvysíláno "Hercule Poirot (5 dil.)" místo "Hercule Poirot XIII (5. díl)". Takhle zpackaná je i Prima a možná i něco dalšího, mám pocit, že cca od čtvrtka. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 21. června 2014 10 let predevsim tam chybi informace o času, obsazeni, a stopáži - - - - Praha
Odesláno 22. června 2014 10 let co jsem koukal, tak všude jsou nově informace o věkovém omezení, ale jinak katastrofa, na Prima Cool vůbec nerozlišují řady u seriálů a anglické verze, jen protože vím jak to mají organizované, tak vím že anglické verze chodí po půlnoci
Odesláno 22. června 2014 10 let A je nějaká možnost, jak to dát do pořádku? Nebo tu budeme jen tak nadávat? Kam mám napsat?
Odesláno 23. června 2014 10 let Zkus kontaktní formulář na stránkách UPC nebo Facebook Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 23. června 2014 10 let https://fcapp.eltoro.cz/upc-poradna/ Na této adrese funguje upc poradna, max do dvou dnů upc odpoví na konkrétní dotaz, většinou ... Včera jsem odeslal dotaz na změny v EPG, odpověď zatím nemám.
Odesláno 23. června 2014 10 let Bohužel většinou odpovídají velmi mlhavě, někdy dokonce i protichůdně. Lze očekávat odpověď: dotaz jsme předali kolegům z technického odd. - to v lepším případě - nebo: EPG pouze přebíráme od vysílatele. Takto odpovídali na problémy s EPG minule. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 23. června 2014 10 let Autor Já věřím, že ti správní si to tady už přečetli a taky jim děkuju za to, že to brzo dají dohromady Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 23. června 2014 10 let Ti to tu bohužel nečtou, ale již byl nový dodavatel dat pro EPG upozorněn - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 23. června 2014 10 let EPG oddělení, e-mail: EPG@upc.cz Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.