Odesláno 15. srpna 2015 9 let Autor Hm, takže Píseň pro Rudolfa III. se podle UPC jmenuje Píseň pro Rudolfa - taková doba a oni ještě nedokázali vykopnout to neschopné pako, co má tenhle bordel na svědomí a najmout někoho, kdo to dá dohromady? Docela solidní neschopnost... Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 16. srpna 2015 9 let Co já se navztekal kvůli pouze 3-4 dennímu EPG. Pak mne napadlo odstranit všechny nepoužívané TV stanice. Po jejich odstranění mi zůstalo těch asi 15 co používám ale hlavně EPG mám od té doby 8 denní.
Odesláno 16. srpna 2015 9 let Autor Hezký nápad. Leč čísla série u seriálů to nepřidá, a to ani těch omylem odstraněných - vymazat III. z názvu pořadu jen protože se nějaká trubka domnívá, že jde o číslo série, to už je na zavření do blázince. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 1. září 2015 9 let Ten Rudolf III. je super. Dnes jsem zase zjistil, že premiéra seriálu Firefly je "CZ premiéra: 8.9.2015 (za 7 dní)", tak kouknu na EPG a vidím "Firefly (11. díl) Út, 8. září 17:50". Super... začínáme sérii asi hned 11. dílem.
Odesláno 7. září 2015 9 let Autor No na Firefly zrovna koukám a nevěřím vlastním očím, v UPC fakt muselo někomu hrábnout...4x 11. díl, 2x 1. díl, 2x 4. díl. (takže dedukuji, že se vždy jedná o premiéru a reprízu, 11. je 1. a 2. díl, 1. díl je 3. díl a 4. díl je už doopravdy 4. díl. Jen bych se rád zeptal - proboha, za co? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 18. září 2015 9 let Takže u mě problém už od spuštění nového muxu. Konkrétně u Nova Sport 2 HD. Na STB je EPG v pořádku (tzn. Je tam. Jestli sedí jsem zatím neřešil , ale asi ano ). Ovšem přes CA modul na druhé TV se vůbec nezobrazí. Už jsem několikrát manuálně aktualizoval MUX ale stále nic.
Odesláno 21. října 2015 9 let jak je to s tím EPG u Food Network HD a Nova Sport 2 HD, vždy tam vidím jen dva následující pořady a jinak tam nic není? Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno 21. října 2015 9 let Možná koukám blbě, nebo nechápu. Jsou nějaké zmatky v TS (?): f=570 MHz SDT PID = 17 - Actual TS - odpovídá stanicím Food Net,. atd EIT PID = 18 - Actual TS, Schedule - odpovídá stanicím z následujícího kanálu 578 MHz !!! (DVB Viewer Trans Edit Analyzer), dál jsem nezkoumal... Na tv jsem musel 570 MHz teprve naladit, ano, máš pravdu.
Odesláno 5. června 2016 8 let Nevíte co mají zase s EPG? Nesedí jim EPG k aktuálně a následně vysílanému pořadu a EPG přehled jim u většiny stanic končí ve středu pozdě v noci. Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.