Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

na History HD končí EPG v pátek ráno, asi další chyba

to s tím NEčíslováním serií v EPG kvůli Horizon je hodně blbá výmluva

• Basic
  • -
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Brno
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Skřivánci na niti Rok: 1990, opravdu kvalitní dodavatel dat

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Film byl vyroben v ČSSR, Filmové studio Barrandov v roce 1969 a ihned po jeho neveřejné premiéře byl pro svoji otevřenou kritiku tehdejšího vládnoucího totalitního režimu na více než 20 let zakázán. Jeho faktická veřejná premiéra proběhla v roce 1990 až po společenských změnách, které nastaly v roce 1989. (zdroj Wikipedie)

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Co to je za nesmysl! Jednou byl vyroben v roce 1969 a tím to hasne! Bez ohledu na jeho tak zvanou veřejnou (nebo i neveřejnou) premiéru jak píšete. Copak jsme v kocourkově?

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • TV Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odesláno

Klídek. :)

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

To je dlouhý spor i mezi filmaři a nejen u tohoto filmu a nejen u nás, zda u filmů uvádět rok dokončení filmů nebo rok jejich oficiální premiéry. Není to jen případ Skřivánků, ale mnoha jiných i zahraničních filmů. Proto se údaje v některých zdrojích liší, např. u Skřivánků uvádí ČSFD rok 1969, zatímco třeba IMDB rok 1990. Je fakt, že většinou nebývá rozdíl mezi datem výroby a premiéry tak markantní jako je tomu v případě Skřivánků na niti.

Odesláno

Jo, tak včera...měl běžet na CBS reality pořad Muž, kterému explodovala paže, tak psáno v EPG, ale ouha, nic takového tam neběželo a setkávám se s tím docela často.. Jinak tu kupu hnoje si zas bude muset odvézt technik, protože mi bootuje i hodinu, pak nejde HDD, pak se to restartuje, když to má nahrávat, tak to nenahraje atd

• po 2 týdnech...
Odesláno
  • Autor

Za znehodnocené EPG si mohu od 1.1.2015 připlatit, protože se mi prý zkvalitnily služby... Aspoň JEDEN příklad zlepšení služeb by se hodil. Udělalo by mi to radost, fakt.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

V EPG mi neukazuje na žádném programu série..už mi to dost vadí..koukám, že nejsem sám a problémů je i víc..já mám problém jen s tím, že nevidím kolikátá řada v seriálu to je..mám balíček MINI k internetu za 1kč a jsem nový zákazník..jak to teda řešit? jen čekat? mám jen kabel z tv píchnutej do zásuvky

Odesláno

Není to příliš komfortní, ale když nevím která série se vysílá tak kouknu třeba sem: http://www.fdb.cz/tv/ Už ani nevěřím, že se to někdy v EPG objeví.

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague