Odesláno 25. června 2014 10 let Mám následující dotaz: V poslední době po přepnutí na jeden z kanálů ČT1 HD, ČT2 HD, Nova HD, Barandov HD naskočí zvuk poměrně rychle, ale obraz má poměrně dlouhou prodlevu než naskočí (černá obrazovka). Všechny ostatní kanály po přepnutí naskakují téměř okamžitě. Je to normální jev a nebo je to jen u mne? Omlouvám se za asi neodborné výrazy, ale nejsem v této oblasti příliš zběhlý. Upraveno 29. června 2014 10 let uživatelem Návštěvník
Odesláno 25. června 2014 10 let Na jakém zařízení jsou tyto programy sledovány? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 25. června 2014 10 let Také mi přepnutí na kterýkoliv HD program trvá déle než na SD a někdy začne obraz dokonce např. kostičkováním. Toto ale pozoruji již několik let, nezdá se mi, že by se situace zhoršila. Na mé TV také dlouho trvá např. náběh info EPG, ale to bude asi problém TV a né UPC.
Odesláno 25. června 2014 10 let Mně to "naskakuje" téměř stejně rychle jako SD (TV LG), ale sousedovi na TV Sharp to trvá věčnost. Takže problém asi nebude u UPC (aspoň tedy v Brně). Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 25. června 2014 10 let Má jen tzv. upscale programů ze standardní verze v kompresním formátu MPEG2 do MPEG4 tak, aby zůstaly zachovány programové pozice. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 26. června 2014 10 let Upřesňuji svůj první dotaz (pro ,,STANDA"): Televize plazma Panasonic TX-P42S10ES ( rok 2009) CA modul LICA Bydliště Cheb Dříve se po přepnutí toto pomalé nabíhání obrazu na některých HD programech neprojevovalo
Odesláno 26. června 2014 10 let Jelikož došlo v minulý 14 dnech (po etapách - v Chebu 17.6.) ke změně ve vysílání různých systémových tabulek, mohlo to mít u některých televizorů vliv na jejich správný chod. Doporučil bych jako první krok tovární nastavení - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 26. června 2014 10 let Mně teda přijde, že to mělo vliv na stbox Kaon, který se posledních pár dnů začal pravidelně zasekávat a sám restartovat, aniž bych přepínal stanici. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 27. června 2014 10 let nově se ladí počáteční (startovací) frekvence: 658 MHz,modulace: 64 QAM,přenosová rychlost (symbol rate): 6 900 http://www.upc.cz/pdf/CA_modul_instalacni_navod.pdf potvrzuji tak dlouhé nabíhání HD programu na televizi Panasonic rok výroby 2013.Včera jsem to zkusil přeladit nepomohlo. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.