Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Mám následující dotaz:

V poslední době po přepnutí na jeden z kanálů ČT1 HD, ČT2 HD, Nova HD, Barandov HD naskočí zvuk poměrně rychle, ale obraz má poměrně dlouhou prodlevu než naskočí (černá obrazovka). Všechny ostatní kanály po přepnutí naskakují téměř okamžitě. Je to normální jev a nebo je to jen u mne?

Omlouvám se za asi neodborné výrazy, ale nejsem v této oblasti příliš zběhlý. :diky

Upraveno uživatelem Návštěvník

Odesláno

Na jakém zařízení jsou tyto programy sledovány?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Také mi přepnutí na kterýkoliv HD program trvá déle než na SD a někdy začne obraz dokonce např. kostičkováním. Toto ale pozoruji již několik let, nezdá se mi, že by se situace zhoršila. Na mé TV také dlouho trvá např. náběh info EPG, ale to bude asi problém TV a né UPC.

Odesláno

Mně to "naskakuje" téměř stejně rychle jako SD (TV LG), ale sousedovi na TV Sharp to trvá věčnost. Takže problém asi nebude u UPC (aspoň tedy v Brně).

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Upc snad nemá v nabídce nova HD ?!

Odesláno

Má jen tzv. upscale programů ze standardní verze v kompresním formátu MPEG2 do MPEG4 tak, aby zůstaly zachovány programové pozice.

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Upřesňuji svůj první dotaz (pro ,,STANDA"):

Televize plazma Panasonic TX-P42S10ES ( rok 2009)

CA modul LICA

Bydliště Cheb

Dříve se po přepnutí toto pomalé nabíhání obrazu na některých HD programech neprojevovalo

Odesláno

Jelikož došlo v minulý 14 dnech (po etapách - v Chebu 17.6.) ke změně ve vysílání různých systémových tabulek, mohlo to mít u některých televizorů vliv na jejich správný chod. Doporučil bych jako první krok tovární nastavení

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Mně teda přijde, že to mělo vliv na stbox Kaon, který se posledních pár dnů začal pravidelně zasekávat a sám restartovat, aniž bych přepínal stanici.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

nově se ladí počáteční (startovací) frekvence: 658 MHz,modulace: 64 QAM,přenosová rychlost (symbol rate): 6 900

http://www.upc.cz/pdf/CA_modul_instalacni_navod.pdf

potvrzuji tak dlouhé nabíhání HD programu na televizi Panasonic rok výroby 2013.Včera jsem to zkusil přeladit nepomohlo.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague