Přejít na obsah

ČT1 HD, ČT2 HD, Nova HD,Barandov HD

Doporučené příspěvky

Návštěvník Okoun

Zkusil jsem přeladit televizi na ,,tovární nastavení" a tím pádem kompletní naladění programů, ale výsledek je bohužel nulový. Prodleva mezi naskočením zvuku a naskočením obrazu se u některých programů blíží 10 sekundám. Tak nevím. :(

Návštěvník Okoun

Bohužel k mojí televizi ,,plazma Panasonic TX-P42S10ES ( rok 2009 - stávající verze firmware 1209-10000)" není již žádná aktualizace firmwaru k nalezení a ke stažení - ani na stránkách výrobce. Otázku firmware jsem tu sondoval již dříve.

Návštěvník SSLEEP

Tak mám úplně stejnej problém, akorát třeba ČT SPORT HD mně nešla včera od odpoledne, dnes ráno šla a teď už zase nejde, potom mně nejdou Slováci a všechny HD kanály a po přeladění mně to už nenašlo Prima Zoom HD

Návštěvník Weiny

Potvrzuji totéž, tedy pomalý náběh jmenovaných stanic. Začalo to Novou HD (která mi ovšem pije krev, protože je měsíce SD) a teď to detekuji i u dalších.

Mám první řadu NeoPDP plazem Panasonic TX-P50G10E (+CA modul) a asi u ní ještě hodně dlouho zůstanu. A jestli se tohoto jevu nezbavím, potěš klobás :evil:

Aspoň jste mi ušetřili hodinu času s továrním nastavením...

• po 2 týdnech...

Mám stejný problém.Některé programy se přepínají dlouho.Mám TV Panasonic TX-P46G10E (+CA modul).Problému jsem si všiml cca před 14dni.

Bydliště Kladno.Navíc Nova HD nejdev HD (naštěstí na ni téměř nekoukám).

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...