Přejít na obsah

Rozházené programy u tv LG s CI slotem

Doporučené příspěvky

Návštěvník Petr Dostál

Zdravím a mám následující problém.

Tento týden byl přidán nový mux s HBO HD programy a po následném automatickém proladění(od frekvence 170.5MHz)

TV nově seřadila programy tak,že začínají ruskýma stanicema,pak je mux regionálních stanic

a pak teprve čt1,2 atd.,přitom na začátku byly vždycky naše stanice.

Máte někdo taky tento problém?

Co s tím,protože přehazovat se mi to opravdu nechce...snad se to za pár dní srovná. :scratch:

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4386-rozh%C3%A1zen%C3%A9-programy-u-tv-lg-s-ci-slotem/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Petr Dostál

...no ale právě na ty frekvenci 170,5MHz je nějaká konfigurace jak to má bejt uspořádaný a vždycky to začínalo 1...ČT1,2...ČT2 atd.,

nikdy se nic manuálně řadit nemuselo a takhle to prostě fungovalo až doteď...

Zdravím a mám následující problém.

Tento týden byl přidán nový mux s HBO HD programy a po následném automatickém proladění(od frekvence 170.5MHz)

TV nově seřadila programy tak,že začínají ruskýma stanicema,pak je mux regionálních stanic

a pak teprve čt1,2 atd.,přitom na začátku byly vždycky naše stanice.

Máte někdo taky tento problém?

Co s tím,protože přehazovat se mi to opravdu nechce...snad se to za pár dní srovná. :scratch:

Nechci být za chytrého, ale. Já mám TV Samsung a ta má funkci "přenos seznamu kanálů" a to import ze zařízení USB a export do zařízení USB. Mám prostě kanály, které mám srovnané podle sebe uložené na flash USB a při každé změně pouze musím přerovnat kanály v muxu, kde byl kanál přidán. A to provádím v PC kam jsem si stáhl Chanel List PC editor od Samsungu a je to velmi pohodlné a rychlé. Nevím zda něco takového má i LG, nebo jestli TV LG má funkci přenos seznamu kanálů.

Píši to sem proto, že stejný problém mne trápil také a na tomto fóru jsem našel řešení. Byl bych rád, kdyby se takto podařilo i vám. Ještě je pak potřeba nedělat automatické proladění, ale příslušný kanál nebo celý mux ladit manuálně dle údajů v http://www.upc.cz/pdf/Frekvencni_prehle ... evizee.pdf

Návštěvník YABAKA
...no ale právě na ty frekvenci 170,5MHz je nějaká konfigurace jak to má bejt uspořádaný a vždycky to začínalo 1...ČT1,2...ČT2 atd.,

To je konfigurace pro seťáky co dodává přímo UPC a na televizory to nejspíš fungovat nebude. Jinak funkce třídění bývá LCN (logical channel number), ale to by musel zodpovědět někdo z UPC jestli je to funkční nebo ne a v jakým pořadí jsou programy.

Návštěvník wencel

jak jsem psal uz v jinem vlakne ohledne novych TV stanic tak mam u LG 3D stejny problem. Vzdy jsem pouzival referencni frekvenci 170,5 MHz pri kazdem ladeni programu a vzdy byly logicky serazene od ceskych, slovenskych, hudebnich az pres filmove, HD k ruskym - cili to vzdy fungovalo, tak jakepak ze pro TV to fungovat nebude, co je to za blbost .

Takto to bylo razene vzdy a cele 3 roky nazpet co mam v teto lokalite na Praze 7 UPC. Nyni po pridanich novych HD stanic (mam je na karte predplacene, balicek Superfilm) tak mam taky vse rozhozene. Proc musim najednou po 3 letech prehazovat kanaly rucne? Nikdy jsem to delat nemusel a nyni se ukladaji na prvni mista ruske kanaly a ceska az nekde "v utrobach" celeho seznamu... Nelibi se mi to :( Pracne jsem si je rucne prehazel ale je jasne ze s timto novym nastavenim ze strany UPC pri dalsim scanu budu muset vse zas rucne prehazet znova :(

Jinak mam jeste Monitor k PC s TV (vc. DVB-C a CI) a zde jsem zkusil stejny scan take -a bohuzel se stejnym vysledkem, vse uplne jinak oproti beznemu razeni ktere bylo vzdy platne po jakemkoli proskenovani. Ted je vse skutecne razeno uplne jinak.

Upraveno uživatelem Návštěvník
Návštěvník wencel

Ano presne tak. doted jsem to mel stejne - rucne jsem nidky nic nerovnal a nechal jsem si standardni razeni ktere se mi zdalo logicke a jsem na nej leta zvyknuty. Nevim proc najednou ta zmena :(

Návštěvník Petr Dostál

...ještě chci k výše napsanému dodat,že kromě té TV LG s CI slotem mám ještě Philipse s HD PVR boxem

a na něm to bylo seřazené úplně stejně jako na tý LG.Já ten HD PVR box čas od času hodím do továrního

nastavení a zformátuju disk,Kaon mi pak celkem slušně šlape(asi dobrej kus :D ).Teď mám ale strach to udělat,aby

to taky nerozházel a nehodil na začátek ty rusáky jako u LG :(

Také jsem to tak měl,stačilo naladit bez CA modulu a pak ho tam po nalazení strčit a programy ok.Jinak mě se toto stalo před týdnem,kdy jsem komplet resetoval TV LG a pak jsem musel znovu naladit,čísla programů total přeházené...

Návštěvník YABAKA
jak jsem psal uz v jinem vlakne ohledne novych TV stanic tak mam u LG 3D stejny problem. Vzdy jsem pouzival referencni frekvenci 170,5 MHz pri kazdem ladeni programu a vzdy byly logicky serazene od ceskych, slovenskych, hudebnich az pres filmove, HD k ruskym - cili to vzdy fungovalo, tak jakepak ze pro TV to fungovat nebude, co je to za blbost .

Takto to bylo razene vzdy a cele 3 roky nazpet co mam v teto lokalite na Praze 7 UPC. Nyni po pridanich novych HD stanic (mam je na karte predplacene, balicek Superfilm) tak mam taky vse rozhozene. Proc musim najednou po 3 letech prehazovat kanaly rucne? Nikdy jsem to delat nemusel a nyni se ukladaji na prvni mista ruske kanaly a ceska az nekde "v utrobach" celeho seznamu... Nelibi se mi to :( Pracne jsem si je rucne prehazel ale je jasne ze s timto novym nastavenim ze strany UPC pri dalsim scanu budu muset vse zas rucne prehazet znova :(

Jinak mam jeste Monitor k PC s TV (vc. DVB-C a CI) a zde jsem zkusil stejny scan take -a bohuzel se stejnym vysledkem, vse uplne jinak oproti beznemu razeni ktere bylo vzdy platne po jakemkoli proskenovani. Ted je vse skutecne razeno uplne jinak.

U TV Samsung to jejich řazení nefungovalo nikdy. Vyzkoušeno asi 10 různejch modelů.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...