Přejít na obsah

Rozházené programy u tv LG s CI slotem

Doporučené příspěvky

No Samsung to ladí vždycky podle abecedy takže tam toho moc nenaděláš. Dokonce jsem známé ladil Samsunga a tam se programy daly přesouvat pouze v oblýbenych jinak to nešlo. Myslím že i Philips taky ladí podle abecedy

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
  • po měsíci...
Návštěvník wencel

Neco noveho v tomto smeru? Zkusil jsem vse proskenovat a vysledek stejny, na prvni pozice se ukladani kodovane ruske stanice namisto drivejsich ceskych volnych.

Nastesti jsem si stahl program pro PC a naucil se list ulozit na USB, editovat v PC a opet nahrat zpet do TV, takze po dalsim skenovani uz jsem si mohl zpet jen nahrat muj zalozni seznam TV dle meho vlastniho razeni. Nicmene skoda ze automaticke hledani ted nefunguje tak jako drive, byl jsem zvykly obcas jen tak proskenovat pro pripadne novinky a zmeny a ted mam smulu.

Návštěvník china

Zkuste frekvenci 658MHz a Symbol Rate 6900kb/s

Můžete zkusit i jiné frekvence od 610MHz(po 8 MHz).

Problém bude na straně UPC, protože jejich STB CV-5000 dělají to samé, pomůže asi až 3 restart do továrního nastavení + ladění na náhodné frekvenci UPC (tudíž je to spíše náhoda, že se to chytí a ladí správně). Divné, že PVR ladí ok...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...