Odesláno 28. června 2014 10 let zdravím, chci ukončit u upc smlouvu,jelikož mi vadí že musím platit za pronájem settoboxu,nemá někdo zkušenost stím že odejdete od upc a zase se k ním vrátite?Teď totiž nabízí settobox a modem na wifi zdarma,bohužel mi bylo napsáno že nabídka platí pro nové majitele.Díky za vaše poznatky
Odesláno 28. června 2014 10 let jednu smlouvu ukončíš a až doběhne výpovědní lhůta, uděláš novou... nic víc, nic míň, samozřejmě je třeba vrátit zařízení z původní smlouvy - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 29. června 2014 10 let Jen poopravím, nenabízí zařízení zdarma, ale v ceně. Pokud máš vlastní zařízení, tak dostaneš další slevu slevu 70,- Kč. Jak za modem tak za set top box.
Odesláno 29. června 2014 10 let Buď si téměř jistý, že jakmile jim bude doručena výpověď, nabídnou ti podmínky k současné smlouvě, jako bys uzavřel novou, t.j. budou ti nabízet ty služby, které prezentují nyní a pokud budeš malinko tvrdší, dají ti i nějakou slevu z prezentovaných tarifů. Viz. vlákno http://www.upczone.cz/viewtopic.php?f=7&t=5106 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech
Odesláno 30. června 2014 10 let Ono obcas ani neni treba posilat vypoved, kdyz clovek bude tvrdsi tak i na infolince dosahne sveho...
Odesláno 30. června 2014 10 let Přesně tak já jsem vyjednával cca. před měsícem a komfort mám za 260kč a superfilm za 157kč a balíček plus a filmbox zdarma.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.