Návštěvník rosswell Odesláno 28. června 2014 Sdílet Odesláno 28. června 2014 zdravím, chci ukončit u upc smlouvu,jelikož mi vadí že musím platit za pronájem settoboxu,nemá někdo zkušenost stím že odejdete od upc a zase se k ním vrátite?Teď totiž nabízí settobox a modem na wifi zdarma,bohužel mi bylo napsáno že nabídka platí pro nové majitele.Díky za vaše poznatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. června 2014 Sdílet Odesláno 28. června 2014 jednu smlouvu ukončíš a až doběhne výpovědní lhůta, uděláš novou... nic víc, nic míň, samozřejmě je třeba vrátit zařízení z původní smlouvy Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2014 Sdílet Odesláno 29. června 2014 Jen poopravím, nenabízí zařízení zdarma, ale v ceně. Pokud máš vlastní zařízení, tak dostaneš další slevu slevu 70,- Kč. Jak za modem tak za set top box. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ritchy Odesláno 29. června 2014 Sdílet Odesláno 29. června 2014 Buď si téměř jistý, že jakmile jim bude doručena výpověď, nabídnou ti podmínky k současné smlouvě, jako bys uzavřel novou, t.j. budou ti nabízet ty služby, které prezentují nyní a pokud budeš malinko tvrdší, dají ti i nějakou slevu z prezentovaných tarifů. Viz. vlákno http://www.upczone.cz/viewtopic.php?f=7&t=5106 Citovat 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 30. června 2014 Sdílet Odesláno 30. června 2014 Ono obcas ani neni treba posilat vypoved, kdyz clovek bude tvrdsi tak i na infolince dosahne sveho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 30. června 2014 Sdílet Odesláno 30. června 2014 Přesně tak já jsem vyjednával cca. před měsícem a komfort mám za 260kč a superfilm za 157kč a balíček plus a filmbox zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.