Návštěvník Odesláno 10. července 2014 Sdílet Odesláno 10. července 2014 Já vím že ne, naštěstí se to po několika restartech modemu vrátilo na 10 Mb/s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 31. srpna 2014 Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Tak nám to končí. Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 31. srpna 2014 Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Oni asi vynutí restart modemu? Při navýšení rychlosti to nedělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 31. srpna 2014 Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Při navýšení rychlosti také dojde k restartu Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 31. srpna 2014 Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Mě se navýšená rychlost na začátku prázdnin chytla až když sem sám restartoval modem, uvidíme jak to bude teď. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 1. září 2014 Sdílet Odesláno 1. září 2014 Tak zatím to ještě fičí. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. září 2014 Sdílet Odesláno 1. září 2014 jj . potvrzuji - brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 2. září 2014 Sdílet Odesláno 2. září 2014 Tak dnes ráno po zapnutí počítače celkem zklamání. Od února jsem měl navýšeno 5M/0,5 na 10/1. Teď po ukončení akce to dělá 5/1 - i po restartu modemu. Odpověď06. 02. 2014 - 10:19(Zdravím Vás, u internetu s rychlostí 5 Mbit/s byla navýšena internetová rychlost na 10 Mbit/s u všech klientů s výjimkou klientů, kteří využívají aktuálně nabízený standardní a věrnostní internetový tarif Internet 5 nebo Internet 5+. U těchto tarifů ke změně nedošlo. Evča, UPC Facebook tým Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 4. září 2014 Sdílet Odesláno 4. září 2014 Už to vrátili. Jsem zpátky na 120/12 Mbit/s Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 5. září 2014 Sdílet Odesláno 5. září 2014 Stále 91/12Mbps(100Mbps router) na mém tarifu 40/4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.