Návštěvník single Odesláno 2. července 2014 Sdílet Odesláno 2. července 2014 No jo... u mě to samý. V Praze máme asi nějaký lepší dráty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Athlon Odesláno 2. července 2014 Sdílet Odesláno 2. července 2014 (upraveno) Právě jsem restartoval modem podle návodu a žádná změna. edit: http://www.upc.cz/televize/novinky/odme ... zakzaniky/ Mám ED2, tím to bude Upraveno 4. července 2014 uživatelem Athlon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 2. července 2014 Sdílet Odesláno 2. července 2014 Athlon : Taky záleží na modemu, na zrychlení potřebuješ ED3. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. července 2014 Sdílet Odesláno 2. července 2014 JJ, ale tak dobrý mám jen na Giganet nebo přímo UPC v Brně tam mám někdy 0ms. Ostatní po ČR tak 5-10ms. Ale v tuhle chvíli mi UPC server není schopný nabídnout víc jak 190mbps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník iguka Odesláno 3. července 2014 Sdílet Odesláno 3. července 2014 mám pořád do 120 mbit a mám mít 240 mbit, restartovat modem znamená vytáhnout napájení nebo ho zezadu vyresetovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. července 2014 Sdílet Odesláno 3. července 2014 Mám dotaz, pokud mám modem ED 2, tak ke zrychlení ani nedojde anebo to jenom modem nezvládne? Jde mi o to, pokud bych si například půjčil modem ED 3 na dva týdny a připojil si ho místo svojeho. UPC si stále bude myslet, že používám ED 2 a proto nevím, jestli budu moct využít rychlejší připojení. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 3. července 2014 Sdílet Odesláno 3. července 2014 resetovat znamena vytahnout ze site nedojde musis pozadat o vymenu modemu viz. odkaz dole http://www.upc.cz/televize/novinky/odme ... zakzaniky/ www.upc.cz/vymena pujcit modem si sice muzes ale pobezis na tarifu od koho sis ho pujcil, modemy i settoboxy jsou sparovane se smlouvou Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. července 2014 Sdílet Odesláno 3. července 2014 A jak by to bylo v případě, že bych si koupil UPC modem někde z bazaru. To bych musel na UPC nahlásit MAC adresu (nebo nevím, podle čeho jej identifikují) a oni by mi to spárovali s mojí smlouvou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 3. července 2014 Sdílet Odesláno 3. července 2014 Ano. Po ověření UPC, že byl modem v legálním vlastnictví prodávajícího. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 3. července 2014 Sdílet Odesláno 3. července 2014 Dle tech. podpory UPC je restart modemu vytáhnout ze sítě minimálně na 15sec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.