Návštěvník tjurny Odesláno 3. července 2014 Sdílet Odesláno 3. července 2014 Z 60Mbit na ? Vic me asi neda router Cisco RV042 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. července 2014 Sdílet Odesláno 3. července 2014 a co bys čekal s takovym veteránem? na jednu stranu lidi sou nadšený z rychlýho internetu, na stranu druhou nemají hw, kterej by takový rychlosti podporoval... už chápu, proč se isp neženou do IPv6... děkujeme, brzdy Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. července 2014 Sdílet Odesláno 3. července 2014 Zajímala by mě jedna věc, ti, kteří mají 10 Mbit a starý modem, dostali zrychlení alepson na těch 30 (nebo kolik utáhnou ty staré) anebo vůbec nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 3. července 2014 Sdílet Odesláno 3. července 2014 nic, ale muzou si zazadat o prednostni vymenu modemu a pak jim to zrychli Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 4. července 2014 Sdílet Odesláno 4. července 2014 Odpověď04. 07. 2014 - 09:17 Dobrý den, je nám velice líto, ale pokud využíváte modem ED 2 není navýšení rychlosti internetu možné. Modem Vám však rádi bezplatně vyměníme za modem ED 3. Je možná výměna za kabelový modem ED 3, který poskytujeme za stejný poplatek jako modem ED 2. Alena, UPC Facebook tým Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. července 2014 Sdílet Odesláno 4. července 2014 Reset proběhl až dnes ale žádnou změnu nevidím , škoda no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. července 2014 Sdílet Odesláno 4. července 2014 edit: tohle je maximum mám 40MB klasicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. července 2014 Sdílet Odesláno 4. července 2014 a divíš se? já tam taky víc nevytáhnu, kdo ví, co je to zač, nějakej hvfree.net asi by to chtělo zkusit nějakej použitelnej speedtestovej server, třeba v praze od isp alliance, možná někde blíž budeš mít taky něco dostačujícího... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joecz Odesláno 4. července 2014 Sdílet Odesláno 4. července 2014 Tak měl jsem 120Mb/s a zrychlili to: Sice upload pořád špatný ale lepší než nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peliculiar Odesláno 7. července 2014 Sdílet Odesláno 7. července 2014 Já se nedostanu přes 100 Mbit/s ... :-/ Slamb: Upload 93 Mbit/s <= to UPC běžně poskytuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.