xtonda Odesláno 7. července 2014 Sdílet Odesláno 7. července 2014 Asi máš někde po cestě mezi modemem a PC pouze 100 Mbit síťový prvek, tomu ta rychlost přesně odpovídá. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 7. července 2014 Sdílet Odesláno 7. července 2014 Slamb: Upload 93 Mbit/s <= to UPC běžně poskytuje však já nejsem u upc, vidíš to přece tam dole, jenom testuju a konstatuju, že ten speedtestovej server stojí za ho*** Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sebior Odesláno 7. července 2014 Sdílet Odesláno 7. července 2014 Mám zkušenost ohledně modemu. Mám 120Mbit/s a když UPC zavádělo 240Mbit/s koketoval jsem s navýšením. Tenkrát mi bylo řečeno, že můj modem ubee EVM3206 je sice ED3, ale rychlost 240 nedá. UPC mi tenkrát nabídlo výměnu za 650Kč. Zůstal jsem na 120. Teď při prázdninové akci jsem zjistil, že modem to dá. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 7. července 2014 Sdílet Odesláno 7. července 2014 neni důvod, aby to modem nedal, to si jenom někdo na infolince splet pár čísel a písmen Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tvskyfreak Odesláno 8. července 2014 Sdílet Odesláno 8. července 2014 No, já měl vždycky 60 a teď mi to vyhazuje na serveru UPC tohle... ... ale třeba na serveru od itselfu tohle... Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludeko Odesláno 8. července 2014 Sdílet Odesláno 8. července 2014 Mám letní zrychlení na 240 Mb/s, ale pokud změřím rychlost pomocí různých testů (a míst připojení, také Amerika a Japonsko) zjistím rychlost stahování od 30 do 240 Mb/s. Podobně bude rozdílná rychlost stahování např. filmů nebo programů i z českých úložišt. Skutečná rychlost stahování záleží tedy na denní době, vytíženosti místa (poskytovaleli dat) nebo možná i na trase kudy se data právě stahují. Proto jakékoliv testy velice málo zjistí jaká bude skutečná rychlost stahování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 8. července 2014 Sdílet Odesláno 8. července 2014 ... 240Mbps na stabilní nepřetížené servery bude stále. Pokud budete stahovat odkudkoliv nebo měřit na pomalé nebo přetížené servery, tak Vám těžko UPC (nebo kdokoliv jiný) bude garantovat rychlost, když to není v jejich síti. Nemluvím o problémech na síti, v rozvodech apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. července 2014 Sdílet Odesláno 8. července 2014 Vtipná akce, nejenže mi rychlost z 10 spadla na 3,5 Mb\s, ale neustále připojení vypadává... UPshit díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. července 2014 Sdílet Odesláno 8. července 2014 Mám podobnou ip, ale rychlost bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 9. července 2014 Sdílet Odesláno 9. července 2014 Vtipná akce, nejenže mi rychlost z 10 spadla na 3,5 Mb\s, ale neustále připojení vypadává... UPshit díky. Pokud jste si jist, že není problém u Vás, objednejte si servis. Nářky zde Vám nepomohou. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.