Návštěvník Odesláno 6. září 2014 Sdílet Odesláno 6. září 2014 hpfunny: Potvrzuji, do 30/6 jsem měl 10/1, od září 5/1. V únoru psali, že mi navyšují rychlost na 10/1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 6. září 2014 Sdílet Odesláno 6. září 2014 Problém je v tom, že 10/1 v ceníku není a tak se ve vyúčtování od března stále uvádělo 5M. Ve středu jsem volal na KC a operátor nedokázal pochopit co po něm chci, když se dožaduji 10M. Pak se šel někam zeptat, řekl že tedy ano a kdyby byly nějaké komplikace tak zavolá. Od té doby se nikdo neozval a já každé ráno jako blb restartuji modem - a nic. Furt 5/1 - tak v pondělí budu zase volat. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 25. září 2014 Sdílet Odesláno 25. září 2014 Tak jen pro doplnění: Dnes jsem opět volal na KC co je s tím vrácením na 10M a bylo mi řečeno, že se na tom pracuje, že do měsíce to určitě bude, že je to složité, protože takových jako jsem já je hodně. Nechápu, co je na tom složitého? Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.