Návštěvník Odesláno 1. července 2014 Sdílet Odesláno 1. července 2014 Můžete mě taky poradit pllls..ode dneška je akce pro všechny zvýšenína 100Mbit, ale mě se to nedaří dosáhnout. Modem jsem restartoval - mám Cisco a ntb Mac Air 2013, takže vše v pohodě, ale rychlost na Wifi jen kolem 12Mbit V routeru jsem koukal a nastavil 5GHz a jedu na 802.11n a stejne žádne zlepšení...dáky za rady či tipy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. července 2014 Sdílet Odesláno 1. července 2014 Rychlost 12Mbit je hodně málo. Na jiném zařízení je rychlost jiná? Co rychlost přes kabel? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 2. července 2014 Sdílet Odesláno 2. července 2014 Mac Air nemá kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. července 2014 Sdílet Odesláno 11. července 2014 Ahoj mam malej dotaz, po tom navyseni rychosti na 120mb po pripojeni k wifi routru nedosahnu rychlosti jakou navysili. Zkousel jsem to bez routru primo do pc a rychlost byla 120mb v pohode, mam routr tp-link 741nb, ale co jsem si zde precetl, tak je mozne, ze kdyz na routru je kabel cat 5. a na modemu od upc je 5e. ze ta rychlost spadne o 30 mb? diky za kazdou odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 11. července 2014 Sdílet Odesláno 11. července 2014 tp-link TL-WR741ND má jen 100 Mbit/s porty, takže skrz něj víc než něco lehce na 90 Mbit/s prostě neprotáhneš. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. července 2014 Sdílet Odesláno 11. července 2014 dik za odpo. mas pravdu ja si toho nevsiml. Hold ten mesic nejak preziju potom mam klasickou rychlost 60mb tak to utahne. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník inko1 Odesláno 21. září 2014 Sdílet Odesláno 21. září 2014 Zdravím, prosím o informaci: mám wi-fi router ASUS RT- N12.Zvládne využití max.rychlosti stahování ,které umožňuje Kombi komfort 120+,nebo je nedostatečný ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. září 2014 Sdílet Odesláno 21. září 2014 to nemá jak zvkádnout, když má jenom 100Mb/s porty Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník inko1 Odesláno 24. září 2014 Sdílet Odesláno 24. září 2014 Ve specifikaci má Asus RT-N12 rychlost 300 Mb/s . Takže s tím dosáhnu pouze 100 Mb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 24. září 2014 Sdílet Odesláno 24. září 2014 1. Rychlost WAN i LAN ethernet portů je 100 Mbit/s 2. Wifi rozhraní má sice specifikováno 300 Mbit/s, ale reálně se dá dosáhnout tak 40 % této hodnoty, což je 120 Mbit/s, čili i ta wifi je na hraně. Logicky sec uplatní menší hodnota, takže po odpočtení režie z toho reálně ve směru WAN -> Wifi protáhneš 90 - 95 Mbit/s, za předpokladu odpovídajícího adaptéru v PC, přiměřeně nezarušeného prostředí a pokud to routovací čip utáhne. Čili na 100 % to nevyužiješ, přijdeš tak o 25 Mbit/s, ale jelikož nejnižší levnější rychlost je 40 tak bych to asi nechal tak. Nebo můžeš vyvalit několik tisíc za lepší router s gigovými porty a rychlejší wifinou a případně i za adaptér do PC. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.