Návštěvník warman Odesláno 7. července 2014 Sdílet Odesláno 7. července 2014 single: tys ho mírně nepochopil on chce buď ten technicolor nebo router a ne oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 8. července 2014 Sdílet Odesláno 8. července 2014 Asi nepochopil. Je to pěkně zamotaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joecz Odesláno 8. července 2014 Sdílet Odesláno 8. července 2014 Děkuji za pomoc! Ano je to zamotané a to protože blbci co prodávají routery píši lži. Každý křáp má napsáno. WAN-LAN 1Gb... Podle testů to v pak jede sotva 120Mb/s Tedy nakonec jsme vzal ten wifi od UPC a ten cisco kabelový jsem si nechal. Tento od UPC mám zatím pronajatý, tak uvidím co bude dál. Maximální tarif přes WAN-LAN nebrzdí a to je hlavní! Abych sehnal router co umí 240MB/s přes WAN-LAN tak stojí kolem 3000 Kč... Navíc je problém najít praktické testy. Jinak mám dotaz. Po zapojení toho wifi od UPC jsem wifi vypnul. Není zatím potřeba. Ale hodilo mi to pasivní IP. Jak se hodím opět aktivní jako jsem byl na tom ciscu. Tedy veřejná IP. A jak jí hodím druhému PC? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 9. července 2014 Sdílet Odesláno 9. července 2014 Je nutné vypnout routovací funkci v tom WiFi modemu. Tzn. přepnout na funkci Bridge. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 9. července 2014 Sdílet Odesláno 9. července 2014 Joecz: Wr1043 v2 um opravdu 240mbits na pohodu. Jinak, 240MBs nezvladne ani router za 8000, k tomu uz potrebujes 10gbit (narazka na pleteni MB a Mb). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 9. července 2014 Sdílet Odesláno 9. července 2014 Ten mnou uvedenej TP-Link 1043 v2 umí WAN-LAN přes 900 Mbps, takže nechápu co se tady pořád řeší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joecz Odesláno 12. července 2014 Sdílet Odesláno 12. července 2014 http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/router-charts/view zde naměřili u toho TP linku 122Mb/s Kdyby uměl 240Mb/s tak bych to bral. Tam je vidíš u kterých routerů naměřili dané rychlosti. - Kde to přehodím na switch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 12. července 2014 Sdílet Odesláno 12. července 2014 Do pr**le už poněkolikátý - doporučení bylo na TP-Link 1043 V2 a ne na ten původní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joecz Odesláno 12. července 2014 Sdílet Odesláno 12. července 2014 Do pr**le už poněkolikátý - doporučení bylo na TP-Link 1043 V2 a ne na ten původní! Nevšiml jsem si. Dík Podle testů to opravu umí http://uk.hardware.info/reviews/5160/7/tp-link-tl-wr1043nd-v2-review-excellent-follow-up-test-results-wired Jen jsem ho nenašel na czc apod. Pouze vezre TL-WR1043ND a ne TL-WR1043ND V2 A jak tedy mohu přehodit router od UPC na switch mód abych neměl stejnou IP adresu na obou počítačích? V manuálu od UPC se to nepíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 12. července 2014 Sdílet Odesláno 12. července 2014 Na CZC mají taky jenom verzi 2, poznáš to podle černýho vzhledu (verze 1 byla zeleno-bílá). Ostatně ta původní 1043 už v nabídce není skoro nikde. http://www.czc.cz/tp-link-tl-wr1043nd/6 ... 6jhl2hiio9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.