Přejít na obsah

Kolik dává UPC IP adres pro 120Mb/s internet?

Návštěvník Joecz

Doporučené příspěvky

Návštěvník Joecz

Děkuji za pomoc!

Ano je to zamotané a to protože blbci co prodávají routery píši lži. Každý křáp má napsáno. WAN-LAN 1Gb... Podle testů to v pak jede sotva 120Mb/s

Tedy nakonec jsme vzal ten wifi od UPC a ten cisco kabelový jsem si nechal. Tento od UPC mám zatím pronajatý, tak uvidím co bude dál. Maximální tarif přes WAN-LAN nebrzdí a to je hlavní!

Abych sehnal router co umí 240MB/s přes WAN-LAN tak stojí kolem 3000 Kč... Navíc je problém najít praktické testy.

Jinak mám dotaz. Po zapojení toho wifi od UPC jsem wifi vypnul. Není zatím potřeba. Ale hodilo mi to pasivní IP. Jak se hodím opět aktivní jako jsem byl na tom ciscu. Tedy veřejná IP. A jak jí hodím druhému PC?

Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Joecz
Do pr**le už poněkolikátý - doporučení bylo na TP-Link 1043 V2 a ne na ten původní!

TL-WR1043ND(UN)2.0_EN-Ports.jpg

Nevšiml jsem si. Dík :)

Podle testů to opravu umí http://uk.hardware.info/reviews/5160/7/tp-link-tl-wr1043nd-v2-review-excellent-follow-up-test-results-wired

Jen jsem ho nenašel na czc apod. Pouze vezre TL-WR1043ND a ne TL-WR1043ND V2

A jak tedy mohu přehodit router od UPC na switch mód abych neměl stejnou IP adresu na obou počítačích? V manuálu od UPC se to nepíše :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...