Návštěvník mimuzik Odesláno 4. července 2014 Sdílet Odesláno 4. července 2014 Zdravím, od rána mi nejde internet v Praze 10 Hostivaři. Tedy on vlastně jde, ale jakoby jen na pozadí. Viber, Steam, Origin a Windows Update je funkční. Ale jakmile spustím prohlížeč, stránka nenaběhne. Nevíte někdo, čím to může být způsobeno ? Díky EDIT: Na mobilu i tabletu je vše funkční. Systém na PC mám Win 8.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 4. července 2014 Sdílet Odesláno 4. července 2014 To stejné mě trápilo včera asi touto dobou v Brně. Po hodině to začalo zase fungovat. (Win 7) Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mimuzik Odesláno 4. července 2014 Sdílet Odesláno 4. července 2014 Problém byl u mě, nevím sice jaký, ale obnovil jsem windows ze zálohy a nyní jede vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.