Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Při procházení v menu nového EPG dochází u Kaonu k častému resetu. Obraz zamrzne, zvuk pár sekund jde a pak box bootuje. To se poslední dobou stává velmi často. Dříve se samovolně zresetoval tak jednou za 14 dní. Se starým EPG žádný problém nebyl. Připadá mi, že intenzita padání boxu vzrostla právě po nasazení nového EPG. Nevím, jestli to s tím může souviset. Máte také tyto poznatky ? Jinak box až na velmi zřídké výpadky HDMI chodí dobře. Informační charakter nového EPG mne zklamal. Třeba věková hranice u filmu Limonádový Joe - do 18ti nepřístupno :salut: . Ale to patří do jiného vlákna.

Odesláno

Všechno souvisí se vším, zcela nepatrně odbornější pohled na problém EPG

... se používají neobvykle veeeéliké rozšířené popisy, které byvše omezeny danou rychlostí otočení karuselu, nutně zvyšují nárok na rychlost toku dat EIT (EPG). Není výjimkou, že přešvihnou 512 kbit/s. Vyplývající nárok na zpracování a zápisy/čtený produkuje mnohdy chyby, informace je neúplná, musí se znovu načítat při další otočce... O větším nároku na objem a správu paměti nemluvě. Nelze říct, že by byl vztah komfortu EPG k značce, typu, ceně TV. Ale novější TV bývají výkonnější a s větším objemem, než starší (protože se testovaly v nových podmínkách).

(viz také zde)

Odesláno

Ano, děje se mi to pravidelně. Začalo to cca před 2 týdny. Je to neúnosné.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Hlásím se také k "poškozeným". Cca před týdnem restarty při procházení EPG, při listování v nahraných pořadech, dokonce i jen při přehrávání. 6x denně není nyní nic vyjímečného. Předtím restart tak max. do měsíce.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Pardubice
  • po 2 týdnech...
Odesláno
Ano, děje se mi to pravidelně. Začalo to cca před 2 týdny. Je to neúnosné.

MĚ se to děje taky v poslední době u všech (3). Není to zavirované? nebo jenom kolísání?

Odesláno

Po dvanácti dnech od založení tohoto vlákna dnes došel technik UPC s nabídkou výměny HD boxu. Uvítal jsem výměnu, protože mi nabídnul model K-3000HDCO :cheers: . Tento model jsem měl před 4003kou asi 2 roky. Tehdy u 4003 jsem hned po prvním spuštění zaznamenal změnu obrazu k horšímu. Prostě mi ten obraz nesedl v příliš ostrém podání obrysů v HD režimu. 3003 má hladší, o trochu měkčí a tím pro mě příjemnější obraz. Doufám jen, že ho nebudu muset brzy opět měnit. Byla by to už pátá výměna boxu.

S/W 11.11.00.07, 286 Gb volného místa na disku.

Technik mi nabízel tzv. BABY HD BOX s polovičním pronájmem. Ten je bez interního pevného disku a umožňuje nahrávání na externí média - flešku, mobilní pevný disk nebo přímo na disk v PC. Zajímavé, že ? Že by konečně UPC přestala respektovat autorská práva pořadů ?

Odesláno

Už se to tu probíralo, tu nahrávku z BABY boxu nepřehraješ nikde jinde než v tom STB. A na nahrávání na disk v PC zapomeň, to nejde

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno
Hlásím se také k "poškozeným". Cca před týdnem restarty při procházení EPG, při listování v nahraných pořadech, dokonce i jen při přehrávání. 6x denně není nyní nic vyjímečného. Předtím restart tak max. do měsíce.

Tak teď je už několik dní po problému, vypadá, že to trochu doladili.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Pardubice
Odesláno

To TECHNIK ... Já vím, že se nahrávky přehrají zase jen přes tento box. Ale jde mi o to nahrát více dat na externí disk ..... třeba terabajtovej. A že se nedá propojit přímo s PC jsem nevěděl. Vůbec informace o tomto boxu byla pro mne novinka právě dnes od pracovníka UPC. Na stránky UPC moc často nelezu.

Odesláno

bejbybox nebrat je to sragora, krom obrazu je to hrozny, ovladani, pomalost a v jinem vlakne se resi jak nahravani fuguje jenom na nektere disky

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague