Odesláno 22. září 2020 4 roky Donry den, ze dne na den prestalo fungovat vysilani Horizon go pres chromecast. Wifi je funkcni, HBO GO pres chromecast funguje normalne, Horizon nikoliv. Vyzkluseno na 3 ruznych televizich se 3 ruznymi chormecasty. Na televizi se zobrazi chyba 500. Posim v cem je problem? Dekuji
Odesláno 22. září 2020 4 roky Mě funguje normálně. Vyzkoušeno nyní z tabletu i mobilu android. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 22. září 2020 4 roky Ano, v mobilu funguje, na tabletu take, ale nelze odeslat do TV pres Chromecast. Zkousela jsem to nyni znovu a nejde. Horizon TV couldn' t handle the request.. Please come back later or try to refresh. Tohle se na obrazovce zobrazi... Tak nevim....
Odesláno 22. září 2020 4 roky Tak teď jsem vyzkoušel znovu a nefunguje už ani mě. Stejný problém. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 22. září 2020 4 roky To samé se stejnou hláškou přes Google Chromecast 3 - přes Xiaomi mi box S (chromecast v systému) je to funkční Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 22. září 2020 4 roky Asi jen vylepšili ochranu proti pirátům. A zřejmě každý, kdo používá Chromecast, je pirát. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.