Přejít na obsah

Poloucháte rádia na Karnevalu 10 hlasů

1. 1. Poloucháte rádia na Karnevalu

• Vůbec
      6
    • Občas
      1
    • Pravidelně
      3
    • Poslouchal bych, kdyby tam bylo něco rozumného (Akropolis...)
      0

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

V posledni době mám horší a horší signál Radia1 (Teplice,Trnovany) šumí a dokonce už i vypadává se sterea, osatni stanice jakš-takš. Jsem v tom sám?

Odesláno

V Teplicích - Řetenicích hraje také špatně

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Napis to na Karneval at s tim neco udelaji.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

pokrytecky doufam, ze to nekdo uvidi tady. Nez poslouchat ty jejich vhruzky, ze kdyz to bude u me, zaplatim 500kc....Chci nejdriv zjistit, jestli je to i v okoli.

Odesláno

ted me tak napadlo ohledne tech 500 kc...Banyky dostali pokutu za to, ze maji v sazebniku pokutu za "neopravnenou reklamaci" a museli tento "poplatek" zrusit. Jsem presvedcen, ze tohle je to same.

Odesláno

Když to bude u Tebe, tak zaplatíš 300,- za marný výjezd technika. Nic smluvního v tom nevidím.

Odesláno

nevidis v tom nic smluvniho? Co muze byt smluvnejsiho, nez dodatek danej ve smlouve?

Odesláno

co to pořád mumláš o dodatku? Pokud k Tobě vyšlou technika a auto, tak ho zaplatí buď oni nebo Ty. A radši dopředu Tě upozorní, že je tu ta možnost, že výjezd zaplatíš Ty. Takže než zavoláš, tak si sám prověříš, jestli není chyba u Tebe. Za prvé, odpadnou dohady o placení; za druhé, nevytěžujou zbytečně techniky kravinama, jako jsou špatný účastnický kabely. Howg, domluvil jsem k tomuto zbytečnému tlachání.

Odesláno

pokud dobře čtu, tak si robert stěžuje na to, že se mu zhoršil příjem jedené stanice, tak prosím nemluv o kabelech. Taky bych si dovolil poznamenat, že účtování za "neoprávněnou" reklamaci nemá oporu v našich zákonech.

Odesláno

to taky nebyla reakce na příjem ráda, ale reakce na úvahy o placení-neplacení marného výjezdu. Čti pozorně.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague