Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Poloucháte rádia na Karnevalu 10 hlasů

1. 1. Poloucháte rádia na Karnevalu

• Vůbec
      6
    • Občas
      1
    • Pravidelně
      3
    • Poslouchal bych, kdyby tam bylo něco rozumného (Akropolis...)
      0

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

V posledni době mám horší a horší signál Radia1 (Teplice,Trnovany) šumí a dokonce už i vypadává se sterea, osatni stanice jakš-takš. Jsem v tom sám?

Odesláno

V Teplicích - Řetenicích hraje také špatně

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

pokrytecky doufam, ze to nekdo uvidi tady. Nez poslouchat ty jejich vhruzky, ze kdyz to bude u me, zaplatim 500kc....Chci nejdriv zjistit, jestli je to i v okoli.

Odesláno

ted me tak napadlo ohledne tech 500 kc...Banyky dostali pokutu za to, ze maji v sazebniku pokutu za "neopravnenou reklamaci" a museli tento "poplatek" zrusit. Jsem presvedcen, ze tohle je to same.

Odesláno

Když to bude u Tebe, tak zaplatíš 300,- za marný výjezd technika. Nic smluvního v tom nevidím.

Odesláno

nevidis v tom nic smluvniho? Co muze byt smluvnejsiho, nez dodatek danej ve smlouve?

Odesláno

co to pořád mumláš o dodatku? Pokud k Tobě vyšlou technika a auto, tak ho zaplatí buď oni nebo Ty. A radši dopředu Tě upozorní, že je tu ta možnost, že výjezd zaplatíš Ty. Takže než zavoláš, tak si sám prověříš, jestli není chyba u Tebe. Za prvé, odpadnou dohady o placení; za druhé, nevytěžujou zbytečně techniky kravinama, jako jsou špatný účastnický kabely. Howg, domluvil jsem k tomuto zbytečnému tlachání.

Odesláno

pokud dobře čtu, tak si robert stěžuje na to, že se mu zhoršil příjem jedené stanice, tak prosím nemluv o kabelech. Taky bych si dovolil poznamenat, že účtování za "neoprávněnou" reklamaci nemá oporu v našich zákonech.

Odesláno

to taky nebyla reakce na příjem ráda, ale reakce na úvahy o placení-neplacení marného výjezdu. Čti pozorně.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague