Odesláno 29. července 2014 10 let Řekl bych, že problém je v databázi HBO. V sobotu jsem se nepřihlásil, při pokusu o opakovanou registraci jakási chybová hláška. Po chvíli problém zmizel a vše OK. Dnes ráno (před 8. hodinou) podobný problém, nebyl jsem automaticky přihlášen, pouze nabídka registrace, dál jsem zatím nezkoušel, čekám... Ad Samsungy: podporují od roku 2012, čili E, F, H. Bohužel na starší, na D, C kašlou. Nepatřím mezi zákazníky, kteří si každé dva roky pořizují nový model. Tak asi v 8:15 problém pominul. Zřejmě nějaký restart databáze...
Odesláno 29. července 2014 10 let Na databazi to nevidim. Na tabletu a na ntbku mi to jelo o vikendu kdykoliv. Televize vetsinou nabehne = prihlasim se do apky, kdyz se nejprve prihlasim na jinem zarizeni. Je trochu zdlouhave, ale ted mam skoro 100% sanci, ze HBO GO na UE7000 spustim!
Odesláno 29. července 2014 10 let UE7000 znamená konkrétně jakou řadu TV? UE-D7000 nebo UE-E7000 nebo jinou? Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 30. července 2014 10 let Podle podpisu hlavsara tipuji D7000 Synology DS212+ & Technotrend CT-3650, Win 7 x64 & Mystique CaBiX, Samsung D7000, Samsung BD-D6900 & 8900
Odesláno 30. července 2014 10 let akorát, že to je můj podpis Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 2. srpna 2014 10 let Dnes jsem se zaregistroval do služby HBO_GO. Knihovnu mám přes PC (moje 4 roky staré LCD SHARP ještě LAN nemá), a na PC to funguje perfektně. Zrovna jsem shlédl horor Mlha. Pěkný filmeček. Apropó: Inet nemám od UPC, ale od GRAPE SC. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 3. srpna 2014 10 let Zdravím! Jsem majitelem TV Samsung UE32EH5300 koupený v roce 5/2013. Při najetí na stránky HBO nebo přímo HBO GO se objeví na obrazovce hlášení: "Váš operační systém není podporován. Vážený zákazníku, váš operační systém není bohužel s HBO GO kompaktibilní. Pro spuštění HBO GO musíte mít jeden z následujících OS Microsoft Windows Apple Mac OSX" Jde zmíněný OS dodatečně nějak do TV nahrát? Díky
Odesláno 3. srpna 2014 10 let Uvedené hlášky jsou samozřejmě nesmyslné, žádný z obou OS nelze do současných televizorů nahrát... Samsungy z roku 2013 (E) by měly HBO Go podporovat, je třeba stáhnout příslušnou aplikaci: SMART/HUB > vyhledat v Samsung Apps. Detaily nevím, mám Sam D (2011)...
Odesláno 3. srpna 2014 10 let Zdravím Retirea! Díky za radu a pomoc. Přes Samsung Apps a potřebnou aktualizaci Firmware se HBO GO podařilo na tv rozchodit! Zbývá tedy ještě registrace. Díky!
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.