Návštěvník aladar963 Odesláno 5. září 2014 Sdílet Odesláno 5. září 2014 Mam jednu technickou otazku. V cervnu mi menili klas. modem za WIFI a pri te prilezitosti mi nabidli HBO kanaly za 1 kc na 2 mesice...asi jsem se nechal nachytat, protoze jeste nyni HBO neni kodovany, ale predpokladam, ze jiz mi zacali uctovat plnou sumu. Nebo ze by mi to zapomeli vypnout? Ja jsem myslel, ze mi to daji na 2 mesice a pote to sami deaktivuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. září 2014 Sdílet Odesláno 5. září 2014 pokud ti nabídly HBO na 2 měsíce za 1 Kč ,tak jsi to měl před uplynutí dvou měsíců zrušit .Po dvou měsících se platí plná cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beepee Odesláno 5. září 2014 Sdílet Odesláno 5. září 2014 Mam jednu technickou otazku. V cervnu mi menili klas. modem za WIFI a pri te prilezitosti mi nabidli HBO kanaly za 1 kc na 2 mesice...asi jsem se nechal nachytat, protoze jeste nyni HBO neni kodovany, ale predpokladam, ze jiz mi zacali uctovat plnou sumu. Nebo ze by mi to zapomeli vypnout? Ja jsem myslel, ze mi to daji na 2 mesice a pote to sami deaktivuji... Dokud jim nezavoláš, tak ti HBO nezruší. A samozřejmě ti už účtují plnou sazbu (vlastní zkušenost). Citovat 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník aladar963 Odesláno 5. září 2014 Sdílet Odesláno 5. září 2014 No jsem si myslel, moje chyba... //edit tak jsem to nakonec stihnul, uctovani plne ceny by zacalo od 10.9....9.9. mi programy HBO vypnou a zapnou Filmbox balicek za 1kc na 6 mes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2014 Sdílet Odesláno 10. září 2014 reaguji na položený dotaz na chatu ze dne 9. 9. 2014, týkající se programového balíčku Filmbox Plus za 1 Kč. Tento balíček v současné době nabízíme pro stávajícího klienta služby digitální televize za zvýhodněnou sazbu 69 Kč na prvních 6 měsíců. S politováním sděluji, že zvýhodněná cena 1 Kč na prvních 6 měsíců se vztahuje pouze na klienty, kteří si objednávají jako novou službu digitální televizi. V případě Vašeho zájmu nás neváhejte písemně či telefonicky kontaktovat. Děkuji Vám za pochopení. S přáním hezkého dne taky jsem chtěl balíček Filmbox Plus za 1kč bez úspěchů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hlavsar Odesláno 26. září 2014 Sdílet Odesláno 26. září 2014 Chtel bych poprosit nekoho, kdo ma aktivovano HBO GO, jest-li prave ted prehraje nejaky film??? Me ani na jednom zarizeni ne - ntbk, TV,... Lokalita:Melnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo_Moucha Odesláno 26. září 2014 Sdílet Odesláno 26. září 2014 u mne funguje (Praha) Citovat Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hlavsar Odesláno 26. září 2014 Sdílet Odesláno 26. září 2014 Tak to byla asi nejaka "slabost" systemu. U me uz jede taky....Diky za potvrzeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 28. září 2014 Sdílet Odesláno 28. září 2014 Docela by mě zajímalo, na jakém principu to přihlašování do HBO GO funguje. Někdy se stačí přihlásit jednou a pak se 14 dní v kuse můžu koukat bez dalšího přihlašování, a jindy zase to chce třebas tři dny po sobě, každý den, abych se přihlásil přes Moje UPC. Z toho ve dvou případech z těch tří mě to vyzve taky k registraci nového zařízení, ačkoliv se pořád jedná o jedno a to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo_Moucha Odesláno 29. září 2014 Sdílet Odesláno 29. září 2014 Já zatím vysledoval určitou souvislost s aktualizací Chromu, i když nijak detailně jsem to nezkoumal... Citovat Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.