Návštěvník spajdy Odesláno 27. července 2014 Sdílet Odesláno 27. července 2014 Ahoj, chci se zeptat. přišel mi email že se bude vyměnovat modem a chtěl bych se zeptat jaký dostanu. ED3.0 sou wifi modemy ? email : V rámci neustálého zkvalitňování a zrychlování UPC Internetu dochází k postupné výměně starších typů ED2.0 modemů za rychlejší a kvalitnější modemy typu ED3.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 27. července 2014 Sdílet Odesláno 27. července 2014 Jsou bez wifi i s wifi. Pokud máš bez wifi, můžou ho vyměnit za wifi modem, ale pronájem je za 70,- měsíčně. Budeš-li chtít bez wifi, tak Ti ho vymění pravděpodobně za nějaký repasovaný za 50 kaček měsíčně. Novým zákazníkům už dávají do pronájmu nebo k odkoupení pouze wifi modemy. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrmet Odesláno 27. července 2014 Sdílet Odesláno 27. července 2014 Mě ho měnili na moji žádost před 2.týdny. Měl jsem Motorolu SB5100E ED2.0 ( bez wifi ) a dali mi UBEE EVM3206 ED3.0 (bez wifi). Poplatek 50 Kč měsíčně údajně zůstává stejný. Citovat Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 27. července 2014 Sdílet Odesláno 27. července 2014 Ano, poplatek za modem bez wifi zůstává stejný tj. 50,- Kč/měs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.