Návštěvník cajky Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Ahoj, moje přítelkyně má doma klasický Wi-Fi modem ED3.0 v pronájmu. Brrzy se sestěhujeme dohromady a já mám doma toto http://www.alza.cz/msi-rg60se-wifi-router-d75920.htm Samozřejmě bych rád zrušil zbytečný její poplatek za pronájem toto wifi modemu a nahradil ho moji wifi routerem, pokud stále funguje. Zajímá mě, jestli by to znamenalo, že by doma přibyla jedna krabička? Hádám, že ano. V takovém případě, šlo by koupit něco, abych nemusel mít krabičky dvě, ale jen jednu? Nerad bych kupoval to jejich předražený zařízení za 2000,- Za rady a názory děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 ....a UPC modem máš? Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cajky Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Předpokládám, že ta druhá krabička, co tu mám, tak je to modem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Co my víme, klidně to můžou bejt sardinky. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cajky Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Proto jsem odpověděl tak, jak jsem odpověděl, pokud se ti to nelíbí, svůj sarkasmus si schovej pro někoho jiného. Já slušně odpověděl, pokud nemáš nějakou radu, svoje pubertální projevy směřuj někde jinde, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 já to viděl stejně, že sarkazmus tady frčí od začátku tématu přece by nikdo nebyl tak blbej, aby tvrdil, že ed3 wifi modem na rychlosti kolem 400 Mb/s je za dva tisíce předraženej... nebo tys to myslel vážně? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cajky Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Ano myslel bral jsem to tak, když jsem se podíval na netu po jiných zařízeních, tak za polovinu seženu bez problémů jiný. Mít 400Mb/s mi přijde zbytečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 (upraveno) aha tak to ses asi díval na obyčejný routery, jenomže v týhle pixle je navíc i modem... když nějakej relativně přijatelnej router stojí kolem tisícovky a obyčejnej modem (dejme tomu) taky kolem tisícovky, tak cena dva tisíce je snad adekvátní... a těch 400 Mb/s je tam kvůli navyšování rychlosti, přece bys v budoucnu nechtěl platit za výměnu zařízení třeba 700, jako tomu bylo kdysi... já mám doma toto http://www.alza.cz/msi-rg60se-wifi-router-d75920.htm jinak tohle je ti samozřejmě na nic... jestli nemáš 10Mb/s tarif, platíš za daleko větší rychlost, než na kterou ti ji tenhle veterán omezuje... Upraveno 2. srpna 2014 uživatelem Návštěvník Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cajky Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Podle tebe se vyplatí koupit ten přístroj? Nechám si poradit od zkušenějších samozřejmě, já vím prd V případě, že bych jej koupil, nechají ten, který už doma je nebo dostanu nový? Jelikož když zaplatím plnou cenu, rád bych nový přístroj, ne používaný, byť mnou(přítelkyní). Jinak já mám od UPC 10Mb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Prodávají pouze nové s dvouletou zárukou. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.