Návštěvník cajky Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Jinak já mám od UPC 10Mb/s aha ale stejně můžou nastat v zásadě dvě situace... buď budeš u upc tak hodně dlouho, že i na ten nejpomalejší tarif za pár let využiješ tohle výkonný dělo, nebo to tady dřív zabalíš a v takovym případě ten wifi modem ještě celkem dobře prodáš Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cajky Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Dobře, nechám si poradit a hned zařídím koupi toho wifi modemu, díky za radu Teď eště vyřešit CA modul a jsem hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cajky Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Ještě se zeptám, účtuje si UPC něco za instalaci v případě zakoupení nebo je to i s instalací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 http://www.upc.cz/televize/samoinstalace/ Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cajky Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 (upraveno) To není dobré Z důvodu, že si nejsem jistý, jestli je v mých schopnostech nějak nastavit ten wifi modem To, co je popsáno pro WIN8 v manuálu, co jsem stáhnul, to se musí takto udělat? To nejde, že to přiveze, já to jen zapojím kabelama a budu surfovat? Upraveno 2. srpna 2014 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Nic nastavovat nemusíš, akorát si dole na tom modemo-routeru přečteš SSID (název sítě) a přístupový heslo a to zadáš do připojovanýho zařízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cajky Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 To jsem potřeboval slyšet Proč tedy matou takovým manuálem, když nic z toho není třeba dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Běžnej user nic dělat nemusí. Manuál je spíš pro usera náročnějšího, ovšem ten má obvykle router svůj a od UPC jenom modem, takže je mu to taky k prdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cajky Odesláno 2. srpna 2014 Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Dobře, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.