Návštěvník cajky Odesláno 5. srpna 2014 Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Mohl bych poprosit Link na kabel, který v případě nesrovnalostí zapojím do toho WiFi modemu a do PC, abych si zjistil, jestli je chyba u modemu nebo PC? Projel jsem dva obchody už, ale nemůžu to najít, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 5. srpna 2014 Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Patch kabel, ethernet kabel, síťový kabel a spousta dalších názvů pro totéž... (kabel s konektory RJ45, různé délky podle potřeby, ve všech alespoň trochu specializovaných obchodech) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 6. srpna 2014 Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 K routeru na 99% dostaneš i kabel. A k modemu ho už máš, takže nic nepotřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cajky Odesláno 6. srpna 2014 Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Když má WiFi modem, tak pochybuju, že by si nechávala doma Estee tenhle kabel, to spíš budu muset dokoupit. Nebudu riskovat, že technik nepřiveze a musel bych ještě lítat, takhle to vezmu dřív, když mám cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 7. srpna 2014 Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Mně modem dodali i s kabelem, ale jen 50cm dlouhým, což mi bylo k ničemu. V uživatelské příručce je uvedeno: Jeden ethernetový kabel (Nemusí jím být vybaveny všechny produkty.) Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 7. srpna 2014 Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 K modemu od UPC je jako příslušenství 1,5m UTP, pokud není v balení má ho dodat technik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 7. srpna 2014 Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Vstup do kabelového modemu je asymetrických 75 Ohm, tedy 1,5 m koaxiálu s odpovídajícími konektory a kabel je součástí dodávky modemu, zpravidla s F-konektory na obou stranách... Výstup(y) je konektor(y) RJ45 pro UTP kabel, což už je v režii zákazníka (co si zákazník zapojí za modemem je čistě jeho věcí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 7. srpna 2014 Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Retiree:ale hloupost. Prošlo mi toho rukama dost a rukama známých taky. Nikdy se nestalo, že by nedodali kabel. Nebo jak by asi tak otestovali funkčnost modemu bez kabelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 7. srpna 2014 Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 warman, reagoval jsem na toto: K modemu od UPC je jako příslušenství 1,5m UTP, pokud není v balení má ho dodat technik Upřesni prosím, co je na mé poznámce špatně, rád se poučím... (nebo raději dvakrát čti, pak teprve reaguj) EDIT: Upřesňuji. Koaxiál je součástí dodávky modemu, UTP kabel je pak poskytován v rámci služby UPC při zprovozňování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 7. srpna 2014 Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Koupil jsem tc7200, v baleni byl 1,5m baleni utp kabel. Kamos cca km od me si pronajal jeste cisco s wifi se samoinstalaci a necekane byl utp soucasti baleni. Babca mela zakladni modem a take utp kabel (ta si zaplatila instalaci). Samo jsem reagoval na utp a ne koax, to mozna z toho neslo pochopit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.