Návštěvník Retiree Odesláno 7. srpna 2014 Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Předpokládám, že mluvíme o tomtéž a nepleteme si pojmy a tedy se ptám, jak tento modem připojím do sítě UPC pomocí UTP kabelu (účastnická zásuvka i modem mají F konektory). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 8. srpna 2014 Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Mohl bych poprosit Link na kabel, který v případě nesrovnalostí zapojím do toho WiFi modemu a do PC, abych si zjistil, jestli je chyba u modemu nebo PC?Projel jsem dva obchody už, ale nemůžu to najít, díky moc. Jen pro osvěžení paměti. Debata je o tom, jestli dostane k modemu i ethernetový kabel v rámci samoinstalace (pokud ho přítelkyně bude muset vrátit s modemem). Já jsem při vracení pronajateho modemu musel technikovi při odkupu odevzdat pouze zdroj, kabely mně nechal a v krabici s novým modemem byl eth.kabel dlouhý 50cm. V uživatelské příručce je uvedeno: Jeden ethernetový kabel (Nemusí jím být vybaveny všechny produkty.) Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 8. srpna 2014 Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 UTP kabel vždy je součástí jak modemu, tak modemo-routeru a obvykle ho nikdo vracet nechce. Samozřejmě když se to vrací poštou a dotyčnej ho přibalí spolu se zařízením, tak se nic neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 8. srpna 2014 Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Retiree: původní dotaz byl na to, jak připojí pc k modemu, ne modem k účastnické lince... Takže to jen ty jsi byl trochu mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 8. srpna 2014 Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Uznávám, sypu si popel na hlavu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 8. srpna 2014 Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 8. srpna 2014 Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Je to krásné, když člověk nemusí odpovídat a vyřeší se to samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.