Návštěvník 3nter Odesláno 5. srpna 2014 Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Zdravím, hodně lidí od UPC má od zhruba 2 hodiny problém s zobrazením webů ebay.com , lolking.net a další. Ptal jsem se lidí, co používají jiné připojení a jim to jde v pohodě a také jsem se ptal lidí co mají UPC a nešlo jim to. Jedná se o chybu UPC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. srpna 2014 Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Jsem na tom úplně stejně, nefunguje ani půlka českejch webů a ty co fungujou se načítají na 50%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. srpna 2014 Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 To samé momentálně se nemůžu připojit na sat- universe a další zahraniční stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 6. srpna 2014 Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Ráno jsem změnil DNS na Google (8.8.8.8.) a od té doby vše OK. Ale ta nedostupnost webu není jenom u UPC, stejný problémy jsem dneska zaznamenal i u ČD Telematiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 6. srpna 2014 Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Problémy s DNS servery UPC jsem měl opakovaně, takže teď trvale používám Google. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.