Návštěvník Odesláno 2. října 2014 Sdílet Odesláno 2. října 2014 volal sem na podporu UPC a řekli mi že nic neblokují, tak to opravdu musí být problém u SONY v routeru jsem povolil v braně Firewall úplně vše co šlo a vypnul jsem ochranu a stejně nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. ledna 2015 Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 mam stejny problem nekolik tydnu..net pripojeni ok,ale psn failed timed out... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník potox Odesláno 3. ledna 2015 Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Vždy treba sledovať https://support.us.playstation.com/app/ ... %3A-online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. července 2015 Sdílet Odesláno 14. července 2015 Problemy UPC s PS4 jsou na strane UPC - resp. jejich routeru, ktery je potreba dat do rezimu "premosteni". U PS4 po urcite dobe nefunguje pripojeni k PSN uctu, Youtube atd. a je potreba PS4 restartovat. Dle podpory se pracuje na FW, ktery by mel problem resit, problem je v tom, ze jsem jim volal pred pul rokem a ticho po pesine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 15. července 2015 Sdílet Odesláno 15. července 2015 No je li potřeba restartovat PS4 tak bych spiše videl problem v PS4 než v routru UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník P_V Odesláno 15. července 2015 Sdílet Odesláno 15. července 2015 PSN prý dává náhodné bany. Viz debata https://plus.google.com/+fuxoft/posts/PbadNQxdXUL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. října 2016 Sdílet Odesláno 12. října 2016 Potřeboval bych poradit s podobnou věcí. Včera jsem normálně hrál a dnes se nemůžu přihlásit do PSN a přišel mi email že jsem si údajně změnil ID vůbec netuším co s tím? ? Poradí někdo prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.