Odesláno 23. září 2020 4 roky Dobrý den. Dnes mi přišla SMS zpráva na UPC. Tedy přečetl mi ho automat z nějákého tel. čísla. Avšak jsem z toho nebyl moc rozumný a opět přehrát to nešlo. Lze nějak se dostat k této zprávě, abych si jí mohl opět přehrát? Děkuji
Odesláno 23. září 2020 4 roky tobě se sms zpráva nezobrazí na displeji? 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 23. září 2020 4 roky Jedině napsat do Vodafonu (UPC), měli by ji v systému vidět (jestli ji posílali oni). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. září 2020 4 roky To bude nějaký spam. Kdo by posílal SMSku na pevnou linku? Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Odesláno 25. září 2020 4 roky Ja se parkrat taky spletl a poslal sms na pevnou... Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 25. září 2020 4 roky @mojmax není to zas až tak neobvyklé. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 25. září 2020 4 roky @mojmax Zvláště při nějakém hromadném zpracování se to stát může. Samozřejmě si můžeme říci, že by se tomu dalo předejít lepší kontrolou dat... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.