Návštěvník koubek10 Odesláno 17. srpna 2014 Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Ahoj mám modem od UPC z Wifi ale bohužel, wifi nelze zapnout nastavil jsem to v modemu zapnout 2.4Ghz a stejně nefunguje, nesvítí kontrolka na předním panelu a můj telefon HTC sensation wifi nenajde prosím napište mi jak mám zapnout wifi. PS: zkoušel jsem i to tlačítko na pravém boku modemu a furt to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 17. srpna 2014 Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Reklamačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník koubek10 Odesláno 18. srpna 2014 Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 to snad ne! když ten modem je málo používaný. když má běháno 120Hod tak je to moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 18. srpna 2014 Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 http://web.upc.cz/klpoz/cz/ContactForm. ... oblemId=25 Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 18. srpna 2014 Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Osobně bych ještě zkusil vyrestovat modem do tovarního nastavení (viz. návod). Jinak reklamace, není se čeho bát - přijede technik, sbalí tvůj modem a dá ti nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.