Návštěvník inko1 Odesláno 21. srpna 2014 Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Zdravím! Předem sděluji,že na netu hledám informace,ale stále v tom nemám jistotu. Mám modem(bez wifi) od UPC s vývody Ethernet + 2xThelefone. Ethernet mám propojen do WAN ve (svém) WiFi Asus RT-N12 B1. Z Asusu LAN1(jsou4) je napojen kablem stolní PC. Předpokládám,že takto signál do PC proletí přímo bez ovlivnění wifi Asusu(?).Dále na Asusu mám nastaven "Router"(ještě jsou Zesilovač a Přístupový bod).Potud doufám to mám dobře. Chci na wifi zprovoznit Notebook.Musím to nastavení dělat z toho notbuku(připojit napřed LAN), nebo to mohu nastavit z PC? A jak potom zprovoznit Domácí síť? Asi to představuje více informací,ale každá rada od "znalých" dobrá.Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 22. srpna 2014 Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Počeštění toho Asusáckýho menu je teda děsný (viz Zesilovač ). Všechno nastavíš z PC: http://www.svethardware.cz/forum/attach ... 1368820929 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 22. srpna 2014 Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 http://www.svethardware.cz/forum/attachment.php?attachmentid=28501&d=1368820929 takhle vůbec asusácký rozhraní nevypadá, to je takovýhle gallery/album.php?album_id=38 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 23. srpna 2014 Sdílet Odesláno 23. srpna 2014 Je to screen přesně toho modelu co tazatel popisuje. Tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. srpna 2014 Sdílet Odesláno 23. srpna 2014 tak to byl nějakej beta firmware nebo něco takovýho Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník inko1 Odesláno 23. srpna 2014 Sdílet Odesláno 23. srpna 2014 Ten Asus je tak,jak uvádí YABAKA.Už jsem se na ten Asus dostal z PC a něco jsem tam povyplňoval a notebook jede. A co se týče domácí skupiny,tak jsem nakonec přišel na to,že ve win8 už je přednastavena.Takže díky za rady a snad to bude fachčit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. srpna 2014 Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 v tom případě máš nějakej starej firmware, tady máš aktuální http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/wirele ... 374813.zip Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník inko1 Odesláno 24. srpna 2014 Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Tak jsem ten nový firmware nahrál .Přesto že je uvedeno, že veškerá nastavení tou aktualizací zůstanou neměnná,tak opak je pravdou a vše se mi pomrvilo.Budu muset resetovat a nastavit síť znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 25. srpna 2014 Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 vždycky je lepší nejdřív aktualizovat a až pak něco nastavovat Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník inko1 Odesláno 25. srpna 2014 Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Zdravím,win8.1 - 64.Mám 2 privátní sítě : wifi a ethernet 2. Sítě jsou pojmenovány. U wifi není problém(v nastavení prohlížeče), ale jak změnit název privátní sítě u ethernetu 2 ? Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.