Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Mam neustále problemy se STB než se spustí trvá to i pul hodiny včera začal i kostickovat obraz pred měsícem jsem volal do upc pry maji problemy s firmware u tohoto stb. ma někdo stejný problém. nepomůže nahodou zresetovani? dik. epg se taky pořád měni

• -
  • -
  • TV Komfort
  • HD mediabox
  • Ostrava1
Odesláno

Můžete zkusit tovární nastavení a hlavně formát HDD.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
  • Autor

tak stb k.o. vyměněn za jiny novy stejne značky.nepomohlo tovarni ani formatovani hdd

• -
  • -
  • TV Komfort
  • HD mediabox
  • Ostrava1
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Problemy s timhle kramem mam nekolik let. Pominu hrozne pomala menu. Stale se ale restartuje, nenahrava co ma nebo nenahrava vubec. Kdyz prehravam nahravku pri soucasnem nahravani neceho jineho, tak to casto poskodim a obraz skube apod. Vymena nepomohla. :evil: Pry chystaji novy box, ale termin uvedeni neni znam.

Odesláno

Ten co mají Švýcaři: http://www.youtube.com/watch?v=WHPiydnZRk0 .................. tak ten to nebude. My jsme totiž (a i se tak chováme) pořád zahrnutý jako "prasata v chlívě". Ne jako ti, co se prochází v "krásné zahradě před vilkou" . To bude ještě pár generací trvat

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

No myslím, že tady tomu nepomůže ani těch pár generací...

Já jsem po třetí výměně (vždy to byl problém s HDD) s boxem v podstatě spokojený. Již dlouhodobě dělá "spolehlivě" to, na co je stavěný...

• Po roku...
Odesláno

Aj ja mám STB KAON fungoval takmer dva roky v pohode. Lenže problém je,že UPC využíva zariadenia asi najlacnejšie na trhu a nestíha ich spravovať, potom počúvame reči okolo, oni to poriešia tým naťahujú čas. Druhá vec je, že sa tak vyrába všetka elektronika, ked sa niečo pokazí nemá to význam opravovať.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague