Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dříve byla u nižších tarifů 1 IP, u vyšších 3 IP a u vyšších firemních až 10 IP (krom 1 statické v ceně u těch firemních), bylo to napsáno v podmínkách. Jak je to aktuálně jsem na webu nenašel, ale rozhodně to nezávisí na počtu ethernet portů v modemu integrovaného switche.

Pokud někde UPC na webu uvádí, že teď jsou to 4 IP, tak prosím odkaz.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

No na webu UPC jsem to nenašel, ale věřit mi můžeš. Na počtu eth portů to opravdu nezávisí, i za jednoportový modem si můžeš dát třeba switch...

Odesláno

http://www.upc.cz/pdf/Prirucka_UPC_vyso ... ternet.pdf Strana 17.

Připojení pomocí UTP kabelu?

1. Zapojte modem a Vaše zařízení (PC) podle schématu zapojení.

2. V případě, že PC po zapnutí není připojen k internetu, ověřte, zda TCP/IP protokol

Vašeho PC je nastaven na dynamickou IP adresu (jak nastavit TCP/IP, viz str. 39—48).

3. Pomocí ethernetového kabelu lze připojit k modemu až 4 PC současně. Počet

přidělených veřejných IP adres je závislý na konkrétním typu internetové služby.

4. Další PC lze připojit k modemu EPC3925 bezdrátově.

Připojení

Odesláno

"Počet přidělených veřejných IP adres je závislý na konkrétním typu internetové služby."

Odesláno

No vždyť jsem ti to tam psal Fiber 40 a fiber 60 to jsou 4ip u nižších tarifů jsou to 2 ip adresy... - tedy záleží na konkrétním typu internetové služby...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague