xtonda Odesláno 5. září 2014 Sdílet Odesláno 5. září 2014 Dříve byla u nižších tarifů 1 IP, u vyšších 3 IP a u vyšších firemních až 10 IP (krom 1 statické v ceně u těch firemních), bylo to napsáno v podmínkách. Jak je to aktuálně jsem na webu nenašel, ale rozhodně to nezávisí na počtu ethernet portů v modemu integrovaného switche. Pokud někde UPC na webu uvádí, že teď jsou to 4 IP, tak prosím odkaz. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Broodyx Odesláno 5. září 2014 Sdílet Odesláno 5. září 2014 No na webu UPC jsem to nenašel, ale věřit mi můžeš. Na počtu eth portů to opravdu nezávisí, i za jednoportový modem si můžeš dát třeba switch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Broodyx Odesláno 5. září 2014 Sdílet Odesláno 5. září 2014 http://www.upc.cz/pdf/Prirucka_UPC_vyso ... ternet.pdf Strana 17. Připojení pomocí UTP kabelu? 1. Zapojte modem a Vaše zařízení (PC) podle schématu zapojení. 2. V případě, že PC po zapnutí není připojen k internetu, ověřte, zda TCP/IP protokol Vašeho PC je nastaven na dynamickou IP adresu (jak nastavit TCP/IP, viz str. 39—48). 3. Pomocí ethernetového kabelu lze připojit k modemu až 4 PC současně. Počet přidělených veřejných IP adres je závislý na konkrétním typu internetové služby. 4. Další PC lze připojit k modemu EPC3925 bezdrátově. Připojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 5. září 2014 Sdílet Odesláno 5. září 2014 "Počet přidělených veřejných IP adres je závislý na konkrétním typu internetové služby." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Broodyx Odesláno 5. září 2014 Sdílet Odesláno 5. září 2014 No vždyť jsem ti to tam psal Fiber 40 a fiber 60 to jsou 4ip u nižších tarifů jsou to 2 ip adresy... - tedy záleží na konkrétním typu internetové služby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.