Přejít na obsah

nejlevnejsi nahravani VSECH TV programu do PC

Doporučené příspěvky

Návštěvník trevor12

omlouvam se mozna se ptam na nemozne ale jde mi o zcela primitivni vec - to co jde do televize a na co smim koukat (neplacene, placene, kodovane, nekodovane, hd, sd ..) chci proste dostat na PC nekodovane aby to slo prehrat kdekoliv i na jinem pc - otazka jednoducha - existuje reseni, a to co nejlevnejsi ? nebo mi nezbyde nez si udelat kopii mobilem tj. videoznaznam tv obrazovky- tj. CAM resp Screener s mizernou kvalitou ?

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4451-nejlevnejsi-nahravani-vsech-tv-programu-do-pc/
Sdílet na ostatní stránky

Existují zařízení, které jsou schopny převést obraz do PC. Například něco na způsob S-video to USB, nebo Cinch to USB. Ale budete moci nahrávat jen to, co aktuálně vysílá STB.

Jestli chcete nahrávat placené programy přímo v PC, je třeba nějaká DVB-C PC karta (investice pár tisíc) a CA modul (cca 1200Kč popř. 50Kč/měsíčně).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník trevor12

mam starsi crt televizi co ma jen scart a antenni vstup, pres scart to mam propojeno s pronajatym STB CV 5000 CinX - viz http://www.upc.cz/klientske-centrum/manualy/

chtel bych nejake reseni levne, nahraval bych opravdu vyjimecne a taky se bojim ze zmenej ochranu (staci zmena dohody poskytovatelu obsahu a upc) a bude mi nakoupene zarizeni k nicemu .. cili bych preferoval s ohledem na rizika zmen ochrany spis pronajmuti pred koupi ale vubec nejradeji bych to cele nejak obesel byt za cenu zhorsene kvality zaznamu ...

Návštěvník Retiree

Levné řešení v Tvém případě asi není, viz TV Freak. Možná ještě spokojit se s nabídkou programů v DVB-T (v kabelu UPC) a pořídit USB DVB-T tuner do PC, dostupný v cenách okolo 500 Kč. Postačí ten nejjednodušší, pro signál z kabelu nemusí vynikat citlivostí....

Návštěvník trevor12

ok diky za info jinak pro kvalitnejsi nahravani bych tedy potreboval :

http://www.upc.cz/televize/Prijimaci-za ... /ca_modul/ + k tomu potrebuji dvb-c tuner s CI+ (Common interface) slotem pro vložení CA modulu se smart kartou

mohl by mi nekdo doporucit vhodny co nejlevnejsi dvb-c tuner s CI+ (Common interface) slotem pro vložení CA modulu se smart kartou at uz do usb pro ntbk nebo do pci pro stolni pc ?

Návštěvník Retiree

Jeden z mnoha vhodných USB tunerů nabízí i Lica. Podobných tunerů je celá řada, obvykle i lacinějších, tento typ umožňuje příjem DVB-C i DVB- T, i když se to vždy neuvádí. Nevýhodou je nutnost použít samostatný zdroj... Některé starší tunery Technisat nepodporují standard CI+ !!!

Tunery v provedení USB dongle s CI slotem se prakticky nevyskytují, i když..., něco lze nalézt v čínských e-shopech (slot pro mini smart kartu)

U interních tunerů je třeba rozlišovat typ sběrnice (PCI nebo PCIe)

Software dodávaný s tunerem (pokud vůbec) obvykle nesplňuje požadavky uživatele, je vhodné hledat jiný, lepší...

Jedna z posledních nabídek prodeje na tomto fóru je dual tuner TBS6680 (sám ho používám), ovšem cokoli doporučovat si v žádném případě netroufnu. Prostě hledat a hledat, čipy jsou obvykle stejné a výrobci povětšinou z dálného východu....

Návštěvník trevor12

diky za info, bohuzel tenhle viewtopic.php?f=15&t=5258&p=81666&hilit=TBS6680#p81666 koupit nemuzu nebot stolni pc mam opravdu starej (mb asus a7n8x-e deluxe ktery nema pci-e), ty ceny pro usb dongle pro ntbk https://www.dvb-c-shop.cz/produkty/dvb- ... sb-box.htm jsou teda trosku pro mne moc 4k za nahravky jednou za uhersky rok se mi nevyplati, jedine ze by nekdo umel najit neco jak pisete na tech cinskejch e-shopech dx.com jsem nic nenasel, siteslikedealextreme.com jeste prolezu ... jinak to skonci stativem a fotakem (mobilem) a bude CAM (screener), holt se neda svitit ... predpokladam ze pci-e je pci express cili to patri do stolniho pc a s mym ntbk ktery ma ExpressCard/34 slot to nema nic spolecnyho ..?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...