Pavel m Odesláno 1. září 2014 Sdílet Odesláno 1. září 2014 Speciální nabídka Kombi Komfort 120+ za 799 Kč od 1.9.2014 Nabídka určena pouze pro nové klienty. Novým klientem je klient , který s námi v danou chvíli na dané adrese nemá uzavřenou smlouvu na daný produkt a zároveň se jedná o nové koncové místo. Cena zahrnuje poplatek za poskytnutí wifi modemu a HD-PVR nebo HD boxu (HD USB-PVR Kaon). Ostatní poplatky spojené s připojením, instalací a provozem služby dle platného ceníku. Speciální nabídka Kombi Komfort 120+ za 769 Kč do 31.8.2014. Nabídka určena pouze pro nové klienty. Novým klientem je klient , který s námi v danou chvíli na dané adrese nemá uzavřenou smlouvu na daný produkt a zároveň se jedná o nové koncové místo. Cena zahrnuje poplatek za poskytnutí wifi modemu a HD-PVR nebo HD boxu (HD USB-PVR Kaon). Ostatní poplatky spojené s připojením, instalací a provozem služby dle platného ceníku. Speciální nabídka Kombi Klasik 40+ za 599 Kč od 1.9.2014 Nabídka určena pouze pro nové klienty. Novým klientem je klient , který s námi v danou chvíli na dané adrese nemá uzavřenou smlouvu na daný produkt a zároveň se jedná o nové koncové místo. Cena zahrnuje poplatek za poskytnutí wifi modemu a HD boxu (HD USB-PVR Kaon). Ostatní poplatky spojené s připojením, instalací a provozem služby dle platného ceníku. Speciální nabídka Kombi Klasik 40+ za 569 Kč do 31.8.2014 Nabídka určena pouze pro nové klienty. Novým klientem je klient , který s námi v danou chvíli na dané adrese nemá uzavřenou smlouvu na daný produkt a zároveň se jedná o nové koncové místo. Cena zahrnuje poplatek za poskytnutí wifi modemu a HD boxu (HD USB-PVR Kaon). Ostatní poplatky spojené s připojením, instalací a provozem služby dle platného ceníku. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 1. září 2014 Sdílet Odesláno 1. září 2014 No jo, zdražili samotný internet 40/4 z 399,- na 449,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 1. září 2014 Autor Sdílet Odesláno 1. září 2014 Speciální nabídka Fiber Power 40+ za 449 Kč od 1.9.2014 Nabídka určena pouze pro nové klienty. Novým klientem je klient , který s námi v danou chvíli na dané adrese nemá uzavřenou smlouvu na daný produkt a zároveň se jedná o nové koncové místo. Cena zahrnuje poplatek za poskytnutí wifi modemu. Ostatní poplatky spojené s připojením, instalací a provozem služby dle platného ceníku. Speciální nabídka Fiber Power 40+ za 399 Kč do 31.8.2014 Nabídka určena pouze pro nové klienty. Novým klientem je klient , který s námi v danou chvíli na dané adrese nemá uzavřenou smlouvu na daný produkt a zároveň se jedná o nové koncové místo. Cena zahrnuje poplatek za poskytnutí wifi modemu. Ostatní poplatky spojené s připojením, instalací a provozem služby dle platného ceníku. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stedyn Odesláno 1. září 2014 Sdílet Odesláno 1. září 2014 Já mám přes tuto stránku: http://www.dostupnyinternet.cz/ a následné zavolání na infolinku cenu Kombi klasik 40+ původně za 469, s CA modulem ještě o 20 Kč levnější, takže za 449. A i když píšou, že akce platila do 30.6., tak jsem tuto cenu dostal minulý týden. Samozřejmě teď v září už to může být jinak, ale přes objednávku se dá proklikat na stránky UPC pořád za tu původní cenu. Citovat 1000 Mb/s - Komfort Vodafone Station, 2x CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radamalcus Odesláno 11. září 2014 Sdílet Odesláno 11. září 2014 U mě klasika, výpověď poté telefon od velmi milé slečny a na dva roky Fiber 40 za 349,- vč. modemu. Musím dodržet jen 12 měsíců. Před koncem se prý sami ozvou včera tchýně "dostala" 60 za 570,- nedá si říct a nedá, doteď měla 10 za 550,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 12. září 2014 Sdílet Odesláno 12. září 2014 U mě klasika, výpověď poté telefon od velmi milé slečny a na dva roky Fiber 40 za 349,- vč. modemu. Musím dodržet jen 12 měsíců. Před koncem se prý sami ozvou včera tchýně "dostala" 60 za 570,- nedá si říct a nedá, doteď měla 10 za 550,- Za tu cenu 550 to byl fiber 30 Odesláno z mého HTC Desire pomocí Tapatalk 2 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 12. září 2014 Sdílet Odesláno 12. září 2014 U mě klasika, výpověď poté telefon od velmi milé slečny a na dva roky Fiber 40 za 349,- vč. modemu. Musím dodržet jen 12 měsíců. Před koncem se prý sami ozvou včera tchýně "dostala" 60 za 570,- nedá si říct a nedá, doteď měla 10 za 550,- Tak si to mysli dál, že se ti ozvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radamalcus Odesláno 14. září 2014 Sdílet Odesláno 14. září 2014 to Marek-26: ne to byla 10 oni jí mají strašně dlouho ..... to warman: to čekám mám to v kalendáři kdy mám psát výpověď ..... ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 14. září 2014 Sdílet Odesláno 14. září 2014 jj také jsem měl před cca čtyřmi roky desítku za 550,- Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 14. září 2014 Sdílet Odesláno 14. září 2014 to Marek-26: ne to byla 10 oni jí mají strašně dlouho ..... to warman: to čekám mám to v kalendáři kdy mám psát výpověď ..... ))) Ano, ale pak automaticky navyšovali na 30/1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.