Odesláno 25. září 2014 10 let taky problém s kostičkováním asi 2 dny .Když jsem přepnul z AXN HD na Spektrum Home kostičkoval obraz .Zlobí to hlavně když přepnu z HD programu na program v SD verzi. Pondělí vypadávala Prima HD kostičky. Televize Panasonic + dekódovací modul 1 rok starý. Lokalita Most. Upraveno 28. září 2014 10 let uživatelem Návštěvník Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 25. září 2014 10 let potvrzuji včera kostičkování a trhání zvuku na Nova Cinema behem Moon Dust a Prima Cool HD, lokalita P4 - - - - Praha
Odesláno 25. září 2014 10 let Ruseni a spatny kabel bych tipl. jestli to bylo na mě, tak ne, kabelů jsem zkoušel několik včetně toho z druhé TV, kde CT24 jede. Rušení taky ne, jediná nová věc je jeden AC/DC adaptér zapojený za TV a po odpojení se nic nezmění. Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Odesláno 26. září 2014 10 let potvrzuji včera kostičkování a trhání zvuku na Nova Cinema behem Moon Dust a Prima Cool HD, lokalita P4 Vcera vecer opet Prima HD, ale i SD verze, obcas takove trhani obrazu (rozpady). Jednou uz nektery programy toto delaly a bylo to na strane kabelovky. Uvidime, pokud se to zhorsi, budu zkusit resit.
Odesláno 26. září 2014 10 let Také potvrzuji včera Prima HD a i jiné programy sekání obrazu . Kladno Rozdělov.
Odesláno 27. září 2014 10 let Potvrzuji zasekávání (někdy i kostičkování) a to na více programech (Prima, Nova, Barrandov) se občas objevilo v průběhu dokonce několika předchozích dní. Praha Záběhlice
Odesláno 27. září 2014 10 let no vypadá to na jeden identický multiplex 21 FANDA (HD) Nova cinema (HD) Prima COOL HD Prima ZOOM HD - - - - Praha
Odesláno 28. září 2014 10 let taky problém s kostičkováním asi 2 dny .Když jsem přepnul z AXN HD na Spektrum Home kostičkoval obraz .Zlobí to hlavně když přepnu z HD programu na program v SD verzi. Pondělí vypadávala Prima HD kostičky. Televize Panasonic + dekódovací modul 1 rok starý. Lokalita Most. ještě doplním klienti UPC si na Facebooku taky stěžuje na výpadky signálů. Hlavně si stěžují klienti co májí dekódovací modul .Problém je zajímavý mě to dělá nepravidelně .Dělají to hlavně zakódování programy. Obraz při výpadků je zelený a zaseknutý. Nemáte někdo kontakt na TECHNIKA co sem občas chodí mu to nahlásit. Problém určitě nebude kabelem ,když to nedělá každý den. Dekódovací modul mám koupený od UPC je tam červená samolepka.. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 28. září 2014 10 let Teď neděle,11,40 zase na Primě HD kostičkvování a výpadky zvuku. Ale je to nepravidelné.
Odesláno 28. září 2014 10 let Prima Cool HD opět lego... hlásil jsem to už v pátek tvářili se jako obvykle že u nich vše v pořádku - - - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.