Odesláno 10. září 2014 10 let Nejspíše některý týden po neděli, jen neříkají po které Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 3. června 2015 9 let Právě teď mi zhebnul starý dobrý (pronajatý) handan 6000. Disk kaput, dal bych si tam nový, ale ono do něj leze 17 V místo 12 V a to mu asi neudělalo dobře, kondíky ve zdroji jsou popukané apod. Co myslíte že mi dají jako náhradu? Bojím se že už nebudou chtít dát nic jiného než ten dementní all-in-one horizon dvr box.
Odesláno 3. června 2015 9 let Pak ještě je možnost Kaonu Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. června 2015 9 let Právě teď mi zhebnul starý dobrý (pronajatý) handan 6000. Disk kaput, dal bych si tam nový, ale ono do něj leze 17 V místo 12 V a to mu asi neudělalo dobře, kondíky ve zdroji jsou popukané apod. Co myslíte že mi dají jako náhradu? Bojím se že už nebudou chtít dát nic jiného než ten dementní all-in-one horizon dvr box. Jako náhrada by si měl dostat pokutu za to že se v zařízení vrtáš otvíráš. Tudíš jsi mohl poškodit sám. To jestli bylo otevřeno před nebo až po nějakém problému na tom nic nemění. Zařízení je pronajaté a tak servis zajišťuje servisní firma UPC. (stejně jako by ti pak jakákoliv firma neuznali servis v záruce při zjištění že ses jim v tom vrtal - otvíral) Ale to jen tak na okraj.
Odesláno 10. června 2015 9 let Tak helpdesk slíbil výměnu chcíplého Handan DVR 6000 za stejný typ. Dnes technik přinesl hádejte co. Možná se ty bugy a lagování, na něž se tu hromadně nadává, časem vychytají. Ale horší je, že ten STB používají starší rodiče, a pro ně to ovládání bude katastrofa.
Odesláno 10. června 2015 9 let P_V: Že by Kaon HD PVR? Nejsi sám, mě včera začalo taky blbnout DVR 6000, nic nejde nahrát a nic nejde pustit, co je nahrané. Takže zítra výměna.
Odesláno 10. června 2015 9 let Kdybych to věděl, o co přijdu, tak to snad dám nějakému kutilovi opravit, záruka nezáruka Protože ono to asi tak na milionprvý pokus o zapnutí naběhlo a dokud se to nevyplo, tak to fungovalo. Po další čtvrthodině provozu dokonce i disk přestal vydávat zvuky umírajícího a šlo pouštět nahrávky. Čili závada zjevně ve zdroji (který docela hlasitě pískal), závislá na teplotě.
Odesláno 22. září 2015 9 let Na STB Handan CV-5000 mi právě proběhla aktualizace FW. Neví někdo jaké změny mají být obsahem této aktualizace?
Odesláno 23. září 2015 9 let Soudě podle jiné diskuse zde, opravili načítání seznamu multiplexů a EPG. Prý se občas nějaké muxy samovolně vynechaly nebo přečíslovaly. http://www.upczone.cz/viewtopic.php?f=10&t=4047&p=92252#p92252
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.