Návštěvník valyhonda Odesláno 8. září 2014 Sdílet Odesláno 8. září 2014 Dobrý den,potřeboval bych poradit. Dnes jsem si zapojil wifi router od UPC TC7200... Stolní PC se hned chytl a do telefonů jsem zadal heslo,které je ze spodní strany routeru a také v pořádku.. Jde změnit název a heslo? Když to chci zadat na stránce UPC v přihlášení,tak mě to nechce pustit dál(špátne jméno nebo heslo mi to píše)ale zadávám to správně... Děkuji za každou radu...)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. září 2014 Sdílet Odesláno 8. září 2014 Najedes si na stranku: http://192.168.0.1/ a jako prihlasovaci jmeno a heslo zadas: admin Pote prepnes na zalozku BEZDRÁT - a v poli SSID npises svuj vlastni nazev a pote kliknes na ZABEZPEČENÍ a tam si zadas vlastni heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník valyhonda Odesláno 8. září 2014 Sdílet Odesláno 8. září 2014 Moc děkuji...hotovo...)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.