Návštěvník buyy Odesláno 22. září 2014 Sdílet Odesláno 22. září 2014 Dobrý den,hledal jsem asi 2 dny ale nic mi nepomohlo tak se vás tu zeptám. Download:40mb/s Upload:4mb/S I když mám 40mb/S download stahuju max. 5 mb/S neví někdo kde je problém? Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 22. září 2014 Sdílet Odesláno 22. září 2014 záleží na tom, odkud stahuješ, jaký máš výsledky na http://www.speedtest.net? třeba praha isp alliance nebo brno upc Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník buyy Odesláno 22. září 2014 Sdílet Odesláno 22. září 2014 (upraveno) Tady. Jinak na všech serverech.(Steam,Origin,Ulož.to) Brno Upraveno 22. září 2014 uživatelem buyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 22. září 2014 Sdílet Odesláno 22. září 2014 takže vyřešeno buď špatnej peering, nebo holt přetíženej server, ze kterýho zrovna stahuješ Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník buyy Odesláno 22. září 2014 Sdílet Odesláno 22. září 2014 Ale i když stahuju z Cz torrent trackeru kde určitě není přetíženo mám max 10:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 22. září 2014 Sdílet Odesláno 22. září 2014 (upraveno) u torrentu záleží na počtu lidí a jak moc mají omezenej upload když tak sem nahoď nějakej torrent a já to vyzkoušim na centriu Upraveno 22. září 2014 uživatelem Návštěvník Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník buyy Odesláno 22. září 2014 Sdílet Odesláno 22. září 2014 Nechápu. Prostě aspon 20 by tam mělo být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 22. září 2014 Sdílet Odesláno 22. září 2014 přece torrent funguje tak, že ty data stahuješ od lidí, co ten obsah sdílej když si někdo třeba v utorrentu nastaví maximální upload 50 KB/s a podobně to udělá víc lidí, tak to moc rychle nepojede... samozřejmě když takovejch lidí bude třeba 200, tak by to už takovej problém nebyl Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník buyy Odesláno 22. září 2014 Sdílet Odesláno 22. září 2014 Sorry to nechápu mělo být na ten screen. Nějak se neuploadnul. Torrent chápu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 22. září 2014 Sdílet Odesláno 22. září 2014 jo takhle, ty si pleteš jednotky no jo, klasika... 3,82 MB/s x 8 = 30,6 Mb/s... naplno to sice nejede, ale možná to má ten origin nějak omezený v tuhle dobu... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.