Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
Ono by to na 99% vyšlo, ale je pravda, že úspora 28 Kč měsíčně za případné komplikace nestojí. Pro kuřáka to znamená vykouřit za měsíc o 7 cigaret méně.

Mně šlo o to, že pokud ta TV nepůjde třeba kvůli onomu zapomenutýmu filtru v bedně a člověk to bude chtít přiobjednat za 28 kaček, tak se taky nemusí dočkat a nabídnou mu klasickou nabídku TV za stovku.

Odesláno

Tak před chvílí přišel technik, mezi dveřmi mi podal smlouvu a že mu mám dát STB a modem. Opsal si čísla, dal mi podepsat 2 papíry, podal krabičku s modemem ed3 Technicolor TC7200 a šel. Teď se to snažím zprovoznit.

Ve smlouvě mám. Platná je od 1.října, cena 379+70 modem u digi mini tam žádná cena není je to smlouva na 12 měsíců.

Píšou v návodu, že mám spustit bezdrátovou síť, ale je tam hláška není adaptér, technik mi říkal, že se to bude spouštět hodinu, tak jsem zmáčkl reset a čekám.

Dostal jsem se na internet přes veřejnou sít.

Podle návodu:

1.)Aktivujte

2.)Bezdrátové připojení k síti a vyberte SSID to mám na štítku a tečka je u 2,5GHz. Ještě je tam číslo na 5GHz.

3.)zvolte připojit

4.)bezpečnostní klíč (rozlišujte velká a malá písmena)

Nedostanu se přes adaptér není připojen.

Mám notebook Lenovo IdeaPad Z560

Akce skončila je 1.října a na stránkách upc je stále internet 40+ stále ve slevě za 449kč.

3802879267.png

Odesláno

Jestli chceš něco v routeru nastavovat, tak to propoj kabelem a ne přes WiFi.

Odesláno

připojení kabelem mám. Jen chci aktivovat wifi. Aktualizoval jsem Virtual wifi z r.2006 na mni wifi adaptér, ale stále když dám bezdrátovou síť to píše adaptér není připojen.

Odesláno

A vidíš nějaké jiné WIFI sítě v tvém okolí?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

ne, ale dřív jsem vídával, soused má jhcomp wifi.

Už to funguje, dal jsem zakázat domácí síť, pak veřejnou síť a najednou vyskočila bublina opravit, tak jsem na ní klikl, pak další byla povolit bezdrátový internet.

U hodin se mi objevila ikona a už jsem jel podle návodu.

Odesláno

Takže problém s NB .....

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Dnes 13.10.2014 mi volal technik, jestli jsem četl mail z 2.10. o výměně modemu. Tak jsem mu řekl, že už ho mám vyměněný. Vzpomněl si: Aha to jsem měnil já, to bylo s tím vrácením STB a smál se. Když jsem přečetl mail, tak jsem pochopil. Je to zase ta stará UPC. Plno chyb a nabídka, které nevyužiji.

Váený zákazníku,

v rámci neustálého zkvalitňování naich slueb dochází k postupné výměně starích zařízení.

Díky novému modemu si budete moci vybrat libovolnou variantu internetového připojení od UPC a do rychlosti 240 Mb/s. Více na http://www.upc.cz

Nové zařízení pro příjem digitální televize Vám přinese nejen spolehlivost, ale vysílání programů v HD kvalitě. Po výměně zařízení navíc získáte příjem vech TV programů, které nabízíme, a to po dobu jednoho týdne zdarma.

Výměna je zcela bezplatná a nemá ádný dopad na Vae smluvní závazky.

V průběhu následujících týdnů budete kontaktováni naím pracovníkem, který s Vámi výměnu zařízení naplánuje.

Vae UPC

Odesláno

Athlone, ty chyby jsou způsobené na tvé straně :-) máš špatný dekódování v mail klientu.

Odesláno

Jsem na centrum.cz, jak to tam mám nastavit, aby mi to zobrazovalo správně i/y.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague