mrzic Odesláno 2. října 2014 Sdílet Odesláno 2. října 2014 A v jinem prohlizeci to funguje? Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník wence Odesláno 2. října 2014 Sdílet Odesláno 2. října 2014 nefunguje to v jinem prohlizeci ani v jinem pocitaci/tabletu/mobilu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. října 2014 Sdílet Odesláno 2. října 2014 tak jedině že by to blokovalo nějaký nastavení v routeru, co je to zač? a máš aktuální firmware? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník wence Odesláno 7. října 2014 Sdílet Odesláno 7. října 2014 je to technicolor od UPC, nainstalovan cca pred 14 dny. EDIT: VŠECHNO JE JINAK ale nerozumim, tak mi třeba pomůžete takto. Zkusil jsem si nastavit firefox sync v mém starém počítači, který je na jiném místě (tudíž jinej router) a sesynchronizoval jsem si novej počítač, ten kde to nešlo, podle toho starýho a najednou puf! jde to ALE! na jinjch počítačích a tabletech to furt nejede a dělá to stále to samé, jako jsem písal výše ... takže jsem z toho teď totálně v prdeli už ... a fakt netušim, jak je tohle možný takže opět dík za jakoukoliv radu a informací ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 8. října 2014 Sdílet Odesláno 8. října 2014 zkoušels změnit DNS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník wence Odesláno 9. října 2014 Sdílet Odesláno 9. října 2014 jj, zkoušel a ani to nepomohlo ... a mimochodem už mi zase začínaj nějaký stránky blbnout .. tka jako postupně .. já to fak nechápu EDIT: V internetu exploreru zatím vše funguje jak má :\ nemám rád internet explorer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.