Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Óčko nekódovaně (Karneval severní Čechy): 163.5 MHz, 5000 kS/s, 64QAM:

Odesláno

Očko bude nekódované a mimo jiné si stojím za tím, že to, co popisu dotyčný, nefunguje! Vyzkoušeno dnes a samozřejmě negativní výsledek. Když něco takového někdy povolí, tak sami dobře vědí, že si šijou šibenici, protože se najde banda lidí, která to bude chtít nabourat.

Odesláno
Óčko nekódovaně (Karneval severní Čechy): 163.5 MHz, 5000 kS/s, 64QAM:

Jj, potvrzuju, vyzkoušel jsem hned a jede tam Óčko nekódovaně. Tak a teď máme v digitálu dvě Óčka. Tak co myslíte budeme mít pořád dvě Óčka v DVB-C, nebo nechají jen to nekódované a místo toho kódovanýho dají nějaký nový kanál? Já jsem pro tu druhou možnost. Jak jsi na ten multiplex přišel?

Odesláno

Doplňuji:

(Karneval severní Čechy)

QCRWRB

Ke kódovanému Óčku na 402 MHz dnes přibylo Óčko nekódované: 163.5 MHz, 5000 kS/s, 64QAM

Odesláno

Funguje to všude i u UPC i na Karnevalu, na obou sítích je tento multiplex stejnej.

Odesláno

Něco dnes naznačil dr. Malina na DigiZone, něco málo vím o tv pásmech, ale hlavně občas proskenuji celé pásmo s různými parametry (CableStar + DVBViewer pro).

Odesláno

V Brne je Ocko stale kodovane, taky by me zajimalo ja to bude s Nova Cinema, jestli bude take v DVB-T, tak by pote take mela bezet nekodovane.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jj Óčko je stále kódované, ale na multiplexu 163,5/64/5000 běží nekódovaně, jak už výše zmiňoval Anonymní (IP: 89.102.163.230).

Odesláno

No jo mas pravdu, ale musel jsem tu frekvenci zadat manualne, jinak me to nic nenaslo.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Co myslíte zmizí to kódované Óčko a místo něho přibyde nový kanál a zůstane jen to nekódované, nebo tam zůstanou obě Óčka?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague