Odesláno 18. října 2014 10 let prosim nevi někdo cim by toto mohlo byt. když nacasuji naravani tak se stane , ze nekdy vůbec nenahraje, nekdy nahaje jen dva filmy a pak nic, no a nekdy nahraje a při dalším nahr. zatuhne a nereaguje na ovladac a je nutno jej vypnout a zapnout ze zadu vypinacem. na HDD je jsete 40g volneho mista, tak tim by to asi nemelo byt??? Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 19. října 2014 10 let Jsou to vraky,proto je porad meni.Pomuze ti jen bud tovarni nastaveni a nebo vymena za jiny dalsi jejich vrak.Ja taky cekam na novy setobox Horizon,tim se to snad uz vyresi 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem
Odesláno 19. října 2014 10 let viewtopic.php?f=10&t=3537&start=100 Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 19. října 2014 10 let Aby nahrál, co naprogramuju, tak ho nesmím vypínat. Pak to docela zvládá. Když ho nechám vypnutý, tak si můžu hodit kostkou, jestli bude nahrávat nebo ne. Když padne 1 - 4 tak nebude, když 5 tak nahraje, a když padne 6, můžu si hodit ještě jednou. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 19. října 2014 10 let Autor problém je v tom, ze dlouhou dobu bylo vse OK, asi tak pul roku zpet to zacalo zlobit, reset do firemního nastaveni jsem zkousel. FW je v11.11.00.07 . myslite ze bych mel zkusit starsi??? Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 19. října 2014 10 let problém je v tom, ze dlouhou dobu bylo vse OK, asi tak pul roku zpet to zacalo zlobit, reset do firemního nastaveni jsem zkousel.FW je v11.11.00.07 . myslite ze bych mel zkusit starsi??? FW nepomůže. Pokud nepomůže ani formát disku, nepomůže už asi nic. Odesláno z mého HTC Desire pomocí Tapatalk 2 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. října 2014 10 let Neustále se resetující Kaon mi vždy napíše chybu u746. A pak ještě jinou chybu, delší, která začíná tuším #00?????. Nevím jestli to ale technikovi pomůže... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.