Odesláno 24. října 2014 10 let Přesně tak, nemá smysl si platit pevnou ip pokud doma nemáš server na který potřebuješ aby se lidi připojovali... jak uvedl tomus i mě vydržela stejná ip cca přes 3 roky, takže to neřeš a torrenty to samé... Veřejnou IP máš, záleží na tom jak se připojíš k UPC modemu. Jestli jsi za routerem nebo switch atd... každý UPC tarif má určitý počet povolených veřejných ip adres už jsem to tu jednou rozepisoval...
Odesláno 1. listopadu 2014 10 let Pevna ip, verejna ip, upc proxy.... hodinky nebo holinky. No hlavne, ze rozumis tomu, jak krast filmy pres torrenty.
Odesláno 1. listopadu 2014 10 let Ani pevná veřejná IP adresa není jedinou cestou jak mít "stálou adresu" pro přístup někoho z venku (WAN - Internetu). Mě se poslední dobou osvědčila funkce NASu od Synology - quickconnect.to.
Odesláno 1. listopadu 2014 10 let to jirkaH: hlavně, že umíš tlachat nesmysly. Velmi prospěšné, měl bys jít do politiky. Naplno.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.