Návštěvník Broodyx Odesláno 24. října 2014 Sdílet Odesláno 24. října 2014 Přesně tak, nemá smysl si platit pevnou ip pokud doma nemáš server na který potřebuješ aby se lidi připojovali... jak uvedl tomus i mě vydržela stejná ip cca přes 3 roky, takže to neřeš a torrenty to samé... Veřejnou IP máš, záleží na tom jak se připojíš k UPC modemu. Jestli jsi za routerem nebo switch atd... každý UPC tarif má určitý počet povolených veřejných ip adres už jsem to tu jednou rozepisoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 1. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Pevna ip, verejna ip, upc proxy.... hodinky nebo holinky. No hlavne, ze rozumis tomu, jak krast filmy pres torrenty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 1. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Ani pevná veřejná IP adresa není jedinou cestou jak mít "stálou adresu" pro přístup někoho z venku (WAN - Internetu). Mě se poslední dobou osvědčila funkce NASu od Synology - quickconnect.to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 1. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 to jirkaH: hlavně, že umíš tlachat nesmysly. Velmi prospěšné, měl bys jít do politiky. Naplno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.