Návštěvník Broodyx Odesláno 4. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 To Jirka11: a jak se k tomu modemu připojuješ? lan nebo wifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Připojuji se přes kabel- LAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Nepik Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Ahoj.Mám podobný dotaz.Někdy minulý týden mi zvyšovali rychlost na 120Mbps.Od té doby,když začnu stahovat mám rychlost závratných 100+/- kbps:( nevíte kde by mohl být problém? modem mám od UPC Ubee EVM3230 a za ním router Netgear WNDR4500 a ať dělám co dělám,nemůžu přijít na to,kde je chyba:( Za případné odpovědi předem děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 firmware v routeru je aktuální? co reset do výchozího nastavení? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Když se připojíte přímo do modemu a vynecháte router, je ta rychlost také taková? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Nepik Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Promin,zapomnel jsem doplnit,ze i kdyz pc "píchnu" napřímo...tak mám ten samí problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Tak pak už bych rovno volal do UPC Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Dneska v Jirkově (Chomutovsko) my jede internet totálně na blití. Stahování 681kb/s a to platím net 120mb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Nepik Odesláno 7. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jak jsem psal o pár řádků výš.mám též 120Mbps (pár dní)a stahuju z prémiových účtů 100kbps(to je teprva na blití )...jinak jsem z Děčína.Dnes asi budu volat na podporu,tak pokud mi poradí něco kloudnýho a fungujícího dám info:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mjarek Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 V lednu se mi má zvýšit rychlost internetu na 300 Mb/s. Tak se chci zeptat zda tento modem UBEE 3230 tuto rychlost zvládne? A nebo mi budou muset zapojit modem jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.